Renault 21 GTS '91 ... nevada
podiranje gre relativno hitrotrinity napisal/-a:Koliko èasa si porabil za podiranje in sestavljanje.
tu me je zajebaval edino volanski drog ki je iz enega kosa in se odšraufa v motornem prostoru (jsano nikjer v dialogysu tega ne omenijo), v turbaču, kjer sem imel že ven armaturo, je iz dveh delov in ga snameš v kabini
za sestavljanje bom pa še videl, nazadnje sem porabil tri dni da sem armaturo dobil nazaj, samo takrat sem se nategnil ker sem vse kable snel stran potem pa tiste kače niso več hotele nazaj
zdaj sem snel bočne plastike in odklopil kable na konektorjih tako da je vse ostalo na armaturi, potem samo komplet armaturo vržem not in konektorje priklopim
problem bo ker ne vem kateri vijak je od kje, ker sem vse v isto škatlo metal
predpisan čas na servisu za tak hec je okrog 8h, potem prišteješ še material in si greš raje druga avto kupit
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
a zdaj že po forumih fehtariš moške da se slečejo
nisem jaz tak, da veš
da se vrnemo nazaj na temo;
zadnič mi je padel izvijač nekam za hladilnik in medtem ko sem ga iskal, sem ugotovil, da imam poleg ene hupe ki ima tak gnil "fičo zvok", še eno ki ne dela
sem jo malo dol dal, premlatil s kladivom da se je zbudila, namazal s kontekt sprejem, očitnil kosmat konektor in malo požgečkal tisti vajak, ki je za nastavljat, da lepo piska in zdaj zadeva dela
pa na taprvi hupi, ki ima gnil zvok, manjka tisti trobljasti del iz črne plastike,
zgleda da je stran padla
ima kdo kakšno tako reč ali celo trobljo, pa je ne rabi?
nisem jaz tak, da veš
da se vrnemo nazaj na temo;
zadnič mi je padel izvijač nekam za hladilnik in medtem ko sem ga iskal, sem ugotovil, da imam poleg ene hupe ki ima tak gnil "fičo zvok", še eno ki ne dela
sem jo malo dol dal, premlatil s kladivom da se je zbudila, namazal s kontekt sprejem, očitnil kosmat konektor in malo požgečkal tisti vajak, ki je za nastavljat, da lepo piska in zdaj zadeva dela
pa na taprvi hupi, ki ima gnil zvok, manjka tisti trobljasti del iz črne plastike,
zgleda da je stran padla
ima kdo kakšno tako reč ali celo trobljo, pa je ne rabi?
-
bluerunner
ja šus kaj ga zajebavaš on ne fehta preko foruma, ima raje osebni pristop iz oči v oči.clio open napisal/-a:F rit se zaleti, bo še kdo resno mislu

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
rabim sledeče stvari od lagune 2:
-ročno zavoro
-zgornjo plastiko za sredinsko konzolo (od pepelnika do naslona za roko, tam kjer je stikalo za 4 žmigavce)
-usnjen žakel od prestavne ročke in tistega od ročne
sem že gledal po avtonetu pa tisti ki ima 10 oglasov za lagune po delih, prodaja eno in nima tega kar rabim, ostalih pa niti nisem klical kr so iz kr nekje
ve kdo za zakšno laguno, ki se prodaja po kosih, pa da ni ravno v prekmurju?
-ročno zavoro
-zgornjo plastiko za sredinsko konzolo (od pepelnika do naslona za roko, tam kjer je stikalo za 4 žmigavce)
-usnjen žakel od prestavne ročke in tistega od ročne
sem že gledal po avtonetu pa tisti ki ima 10 oglasov za lagune po delih, prodaja eno in nima tega kar rabim, ostalih pa niti nisem klical kr so iz kr nekje
ve kdo za zakšno laguno, ki se prodaja po kosih, pa da ni ravno v prekmurju?
ročno dobil, rabim še plastiko
zadnjič sem se sprehajal po bauhausu in zašel med ročke za predale, ker sem ravno nabavil eno omaro pa so original grde....aja to vas ne zanima
...in ko sem si ogledoval tiste kljukice me je nenadoma navdih napadel
ročka za zaug
in sem nabavil
na desni je star knof, ki je milo rečeno grd k sto matr, na levi nova ročka
in je čisto pimp

malo vrtanja en vijak in že je gor:

če se da odmislite čudovito viseče varovalke
zadnjič sem se sprehajal po bauhausu in zašel med ročke za predale, ker sem ravno nabavil eno omaro pa so original grde....aja to vas ne zanima
...in ko sem si ogledoval tiste kljukice me je nenadoma navdih napadel
ročka za zaug
na desni je star knof, ki je milo rečeno grd k sto matr, na levi nova ročka
in je čisto pimp

malo vrtanja en vijak in že je gor:

če se da odmislite čudovito viseče varovalke
pozabil da imam tehnični pregled že ta mesec, (nekje v glavi se mi je valjala informacija da je decembra.....),
sem letel tja,
so me vrgli,
ker bremza ne dela in končnik preveč dela
letel v trgovino po zadnji zavorni cilinder, so ga imeli, je bil drag (19€), je celo bil pravi, končnika ni bilo,
šel v drugo trgovino, je bil končnik, cliotu in petki enak, je bil pravi in bil je normalne cene
napadel končnik, bilo je vse rjavo, polomil dva vijaka
in bili so novi vijaki, ki so bili v škatli s končnikom in bilo bi vse v redu, pa ni hotelo it nazaj skup,
ker je bil stabalizator in bil je fedr in bilo je šponanja v deset napačnih smeri (vstavi pet gerdih besed)...
potem je bil zavorni cilinder ni puščal a je bil vseeno zanič,
nato so bile še zanič pakne do konca in bila je trgovina kjer so imeli nove
in bile so 20€ od cliota ali 5ke
bile so prave in bilo je šraufanje še na desnem kolesu,
vse je šlo kot po maslu....
....samo še nastavljanje ročne, kjer se je maslo prismodilo
par potegov, v ločju je nekaj zašumelo in počilo, nakar se je prikazal palček smuk....ammm ne, nekaj se je zgonilo
ena stran prime, ena ne, ena drži in ne spusti, druga niti ne prime....tralala
potem sem šel spat, ker mi je časa zmanjkalo, da bi zavornega škrata poiskal
sem letel tja,
so me vrgli,
ker bremza ne dela in končnik preveč dela
letel v trgovino po zadnji zavorni cilinder, so ga imeli, je bil drag (19€), je celo bil pravi, končnika ni bilo,
šel v drugo trgovino, je bil končnik, cliotu in petki enak, je bil pravi in bil je normalne cene
napadel končnik, bilo je vse rjavo, polomil dva vijaka
in bili so novi vijaki, ki so bili v škatli s končnikom in bilo bi vse v redu, pa ni hotelo it nazaj skup,
ker je bil stabalizator in bil je fedr in bilo je šponanja v deset napačnih smeri (vstavi pet gerdih besed)...
potem je bil zavorni cilinder ni puščal a je bil vseeno zanič,
nato so bile še zanič pakne do konca in bila je trgovina kjer so imeli nove
in bile so 20€ od cliota ali 5ke
bile so prave in bilo je šraufanje še na desnem kolesu,
vse je šlo kot po maslu....
....samo še nastavljanje ročne, kjer se je maslo prismodilo
par potegov, v ločju je nekaj zašumelo in počilo, nakar se je prikazal palček smuk....ammm ne, nekaj se je zgonilo
ena stran prime, ena ne, ena drži in ne spusti, druga niti ne prime....tralala
potem sem šel spat, ker mi je časa zmanjkalo, da bi zavornega škrata poiskal

.jpg)