Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori

Barva vozila?

Monaco blue (williams)
139
66%
Sport oranžna (focus st)
71
34%

Skupaj glasov: 210

Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

ja pa na avtomobilizmu tut updejta :D
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

dete midva sva dns postimala...

wily teb pa ne mislm nc govort ker to d si mi oblublu une dve usrane letvice za pod luci 14 dni in naj bi ble poslane pa baje niso sploh prsle do mene zarad nevem kolkih razlogom se mi tvoj komentar ne zdi prav nic na mestu

ticko, mam vse v skatli prpravln tko kt sva sezmenla, prids iskat in bo to to... drgac pa poklic pa me z mal srece dobis... ponavad bolj v vecernih urah po 7-8 uri :wink:

Megane 16v, tist kolega je pa tko, kdo je koga nategnu nebi o tem... ker se mi zdi da tist kar je dubu je tok grdo pod ceno dubu d tut ce mu zicou nebi sploh dau se nebi smeu kej prtozvt. Sm biu pa nazalost ravno takrat nedosegliv oziroma zaseden.

Zgleda da ta tema le zazivi na nek nacin :P No skratka to je to z moje strani do nadaljnega :wink:
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Zadni off-topic v tej temi bo moj :!: :!: :!: :roll:

Dejte bit vsi malo resni. Ce nekoga neposredno rabite, se kontaktirajte preko PMov... Zakaj jih pa imamo :!:

Vodstvo ima dovolj taksnega in drugacnega smetenja tem!!!

Ko bo, ce bo novi forum, tam tega ne bo vec mozno. Poleg foruma bodo odprte tudi toplice Banovci :!:

Hvala in lep pozdrav,

P.S. : Na moj post se ne odgovarja!!!
Uporabniški avatar
Ziiga

Glede n to d je ze Duli omenu in povedu kaj se z avtom dogaja bo saj to pokazan :)

Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Nebos vrjeu,sam k sm ga jst na msnju vidu sm upou da je tu koncna barva.Men je zakon tak.
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

nightmare napisal/-a:Nebos vrjeu,sam k sm ga jst na msnju vidu sm upou da je tu koncna barva.Men je zakon tak.
sej ql ves, pa tole temnenje sip v imitaciji casopisa mu tud dost sede... ziga kr tko vse pust super bo :lol:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Ziiga

tkole? :twisted:

Slika
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

clio 1.8 16V

Odgovor Napisal/-a rufi »

Ej Ziga brez veze da se neki sekiras zarad teh skorcev, itak je vecina takih da te petkrat poklice pa obljublja kako bodo kupili to in ono ampak je le pescica takih ki so resni ostali pa le neki nakladajo pa mislijo da bodo stvari dobili kar zastonj.
Upam da zver napreduje in da se bom v kratkem oglasil pri tebi, da vidim kako izgleda pa da ti se prinesem tisto kar ti ze dolgo nosim.
l.p. Ziga
P.S.
Pravega prijatelja spoznas ko si v stiski in ti pomaga, kolega pa je vsak, ki ti ob neuspehu to privosci zato loci kdo so prijatelji in kdo kolegi.
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

ziga tudi uporabnik golfgti20 ti je kup stvari poslal pa jih nisi placal :mad: so mu jih lepo nazaj poslali pa se dvojno postnino je placal :mad: ti si tut totalno neresn
Uporabniški avatar
Ziiga

pa kaj to morm se tep objasnt? :lol: Lej... ti berm iz lista k je prsu k men u kaslc... :wink: Kr me pocas mineva vse kar leze in gre...
Spostovani ta pa ta!

Zal vam dne 12.5. ob 7.35(haloo?!?!) niste bili dosegljivi in vam vase posiljke nismo mogli dostaviti.

St posiljke: .....
bla bla bla

Prosimo vas, da nas poklicete zaradi dogovora o dostavi paketa ....

Posiljko bomo v nasem skladiscu hranili 10 dni, nato jo bomo vrnili posiljatelju.

In k je spet kr ena treta oseba se pojavla in bo zdej solila pamet glede tega. Od 12. 5. NIKAAAKOR (!!!!) ni preteklo (do danes 18.5) 10 dni, odkar hranijo posiljko ... No pa se izpis d nebom spet jest kriv

2008.05.12 - 05:24 V dostavi Ljubljana
2008.05.09 - 08:06 DEPO skladiscenje Ljubljana
2008.05.09 - 08:05 Napacen naslov dostave

klicu sm jih vsak dan bo nevem kokrat.... Se stevilko svojo sem jim dal ce jo lahko sporocijo kurirju, de saj pbl pove kdaj bo prsu d bom doma. Ah ko jih slivi... noben ni niti trznu. Seveda so rekl d bo to sporoceno naprej in me bojo pred dostavo obvestili. Ko smo bili tocno zmeneni da pride nasledni dan zjutraj ni bilo kurirja od nikoder... klicem na gls in mi povejo da je bilo receno da bo osebni prevzem v skladiscu nekje v pm*** Seveda obrazlozim da to nikakor ne drzi in smo se ze prejsni dan zmenili da pripelje okoli 7 ure zjutraj (ker sm bil takrat namenoma doma do 10 zjutraj) In spet seveda vsi pametni noben me ne obvesti pripelje posiljko saj tako na listku pise ob 11.

Kdo je tu neresen bi se dalo debaterati. Dostavo imajo samo v dopoldanskem casu, ampak takrat sem jaz vecinoma nedosegliv.

Tko d prosim jezik za zobe ce ne veste pri cem ste. Prvo kot prvo pa sva bila z golfgti20 zmenjena da mi poslje PO POSTI, kar se ni zgodilo... :P
Zadnjič spremenil Ziiga, dne 18 Maj 2008, 11:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ziiga

OT: tok o tem, golfgti al karkol je ze mij baje ponovno poslov to sranje po posti a kaj ko se zmer ni ne duha ne sluha o kaksni posilki :?

Sm pa dubu eno novo iz francije :P Na desnga se cakam :twisted:

Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

jap, original, ker drugih tut ni za dobit :?
Uporabniški avatar
Ziiga

Jah mam popust pr renaultu tko d sta me oba kostala 107eur tko z info... drugac pa to drzi ja. Mah bo saj original :lol:
Uporabniški avatar
Ziiga

here they come :twisted:

Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

lah ja :D Povej ce bos narocu, tim popust zrihtu.

Drugac pa golfgti hvala za "obnovlen" starter od "ventilarja". Na moje veselje sem dans koncn dubu paket s starterjem v roke. golfgti je na mojo zeljo predhodno preveril stanje starterja in ugotovil, da je le ta izpraven in nedolgo nazaj obnovljen (se prav krtacke, mehanizm...) No in res. Danes odprem paket (KOOONCNO) in kaj vidiM? Iskrin starter (WTF??!?! :shock: ) alf 3531 0.8 kW 12V :) Sej ne da ni ziva dusa slisala za ta starter serisko v cliotu. Tut nosilc je povrtan da se da prsraufat. Okej kul ane. Bomo ze spravl nekak gor. Ker je zgledu ena mala podtrija od starterja sm si reku de ga bom rajs podru d vidm v kaksenm stanju sploh resnicno je. Prvo kot prvo bomo pogledal krtacke... so ble menjane? kako kej zgorno ulezavanje gredi.

Slika

Slika

Torej odpremo zgorn del starterja, pod njem se skriva osovina, varovana z vzmetno podlozko in varovalko. dobr to gre prec, odsraufamo se nosilc krtack in pokrov ohisja lahko snamemo. No in en pogled, ki ga sigurno nism pricakova in tut hotu vidt...

Slika

Slika

Iz slik se tut dobr vid, da ima samo dve krtacke namesto stirih, ki jih ima ventilarjev zaganjac...

Krtack ni vec skorej... ozr jih 3/4 manka. Se bo treba u kratkm kr pr elektricarju oglast z ksn nov set krtack in drugo tuljavo za potisn mehanizm
Odgovori