MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

Slicker napisal/-a:pizdek! jz tut to meu bi! tole more noro butat. men je petka pr 250rms skripala k pr norcih kaj bo sele tole... si rajs ne predstavlam. pazi da ti pleh ne zacne stran padat:P
men se pri 2KW RMS-a se vedno skup drzi! :D

vredo je tt zvocnik! me veseli da si to uzel pa vedi da ti nebo zal pol ko mu bos kakih 600W RMS-a gr obeso! aurora 1400 bi bla idealna al pa 800 je tut prava stvaR ZA to!

LP
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ja tud jaz upam da bo dolgo drzalo :) Sparam za ojacevalec :) Ce pa se kje vidimo pa itaq mormo probat kak igra ce ga zene malo boljsi ojacevalec :) Tu v nasih krajih majo vsi samo 200rms pa manj :P

Ju3 poslikam kak sem naredo :P Upam da ga bom ju3 spravo v lukno...
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
MaTe0

Evo slike :) Bass igra zdaj po finih nastavitvah zlo lepo :) Ceprav je gnan na 300rms zlo dobro zatrese :) Hvala Titan-u iz akustike ce se ne motim je tud tu gor :P

Torej se enkrat Ground Zero Radioaktive 12" 500rms cena je bla 31k

Kisto sem uporabil staro vendar z malo predelavami...bass ni sel v obstojno lukno 12" iz blaupunkta...

Slika

Skatlo bom se enkrat preoblekel takrat ko bom delal stranice v kuferamu :) Se se odlocam za barvo...(potem se bo tud tisti blaupunkt skril)

Slika

Slika

P.s. Na stranici je prah ce bi rad kdo spuro vleko :P

Plani za kufer:
-Vse lepo naredit clean linije :) Da nebo vec pregibov in podobnega :) Vse bo nastala ena velika skatla :)
-Preoblec vse v barvo ( modra ali temno siva - podobno kot polica)

LP Matej
Uporabniški avatar
đuro_Pb-g
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a đuro_Pb-g »

ce bos kuferam spremanil v eno veliko skatlo bos imel VELIKO dela!!! :) :) ti povem iz lastnih izkusen!!! :D :D se pa splaca! :D
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Pa novo vzmetenje odzadaj nabavi. Ker bo 5ka poskocla od tal z kaksna 2-3 cm na vsak beat. Sploh ce bos pokal na enih 140bpm in preko.. nebo prav nic udobno :lol: :lol:
Uporabniški avatar
MaTe0

Torzija lahk skace kolko ce :) samo da wufi skace :P Pa lasi migajo :P
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

MaTe0 napisal/-a:Torzija lahk skace kolko ce :) samo da wufi skace :P Pa lasi migajo :P
HA HA HA TA JE TABOLJASA :lol: :lol:

Pohvale noviteti izgleda kar lepo narejeno 8)
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
pamečan

sam ti priporocam da nardis BR skatlo ker dost bols spila ker ta zvicnik se v zaprti skatli ne obnese tk fajn!

LP
Uporabniški avatar
MaTe0

Bom naredil eno lepo skatlo ko bo vec casa...priporocali so mi 55l in fi10 port :)
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Lepo izpade men se dopade :D in tebi tud :D :D

lp x
Ko j..e sistem
Uporabniški avatar
pamečan

MaTe0 napisal/-a:Bom naredil eno lepo skatlo ko bo vec casa...priporocali so mi 55l in fi10 port :)
lej ce bos karkoli rabo kake litraze me poklic pa ti pomagam taka bi kr bla je pa 60l pa 2 porta tut kamot tk mam vsaj js! pa kr spila ker je to kista za "poslusat", se pa lahk nardi tut za frekvence prbijat sam to pa najbrz tbe ne zanima! :D :wink:

LP
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

No k smo glih pr skatlah...jz mam mtx-a 400rms-a pa mislm, da mam premjhno skatlo oz. port evo se slika:

Slika

proti koncu mi full piha ven iz porta in mam obcutek kot da bi wufer dusilo :? a bi mogoce vedl ali bi bilo pametno dat not se en port?
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Uporabniški avatar
MaTe0

Danch jaz bi na tvojem mestu dal noter port fi 10...potem pa kupis eno odtocno cev in po zelji rezes dolzino...vse skup je mene prislo 1k :) Ce pa bi kupil komplet v trgovini pa bi dal okoli 4k ....
Uporabniški avatar
pamečan

Danch napisal/-a:No k smo glih pr skatlah...jz mam mtx-a 400rms-a pa mislm, da mam premjhno skatlo oz. port evo se slika:

Slika

proti koncu mi full piha ven iz porta in mam obcutek kot da bi wufer dusilo :? a bi mogoce vedl ali bi bilo pametno dat not se en port?
zej ce je zvocnik 10" pol ni premela ce je pa 12" je pa definitivno premala! za do je najbols 26L pa 10 port!
Uporabniški avatar
MaTe0

Samo 26l ? :)
Odgovori