Clio I 1.8 16V, l.'93 - I love my car. Avto šel papa.
Ja sliši se pumpo. In ko jo takneš se lepo čuti ko vibrira pa tudi ko primeš cev od vode v roke se lepo čuti kako voda krožiDuli napisal/-a:pa slišiš pumpo, ko se užge? ker pr meni se je vžgal samo ventilator, pumpa pa ne. tku da ne rabiš uporabljat VELIKIH TISKANIH ČRK.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
No danes se je pa nekaj delalo

Gumica stabilizatorja.

razjezil sem se in sem šel tudi po novi nosilec menjalnika

Leva stran...

Ja vem je umazan

Pa še desna stran...

Skratka zamenjali smo vse končnike ter gumice na stabilizatorih, in nosilec menjalnika, ker tastar je imel luft.
Vse je šlo kot po maslu
Moram pa čimprej zamenjat desno manšeto te dni mi je počla..
zamenjali bomo tudi obe šalice amortizerjev, ker leva ima luft in mi še vedno ropota.
Ker bom menjal levo bom najraje še desno.
Razlog menjave? Je to da mi je nekaj, ko sem pohodil luknjo dajalo čuden zvok. Na koncu smo ugotovili da je po vsej verjetnosti še leva šalica za zamenjat, končniki so bli še dobri, a zaradi mojih varnosti sem zamenjal vse. Zakaj? ker sem tak tip
En je bil celo še originalen
To bi blo to za danes
Lep pozdravček.

Gumica stabilizatorja.

razjezil sem se in sem šel tudi po novi nosilec menjalnika

Leva stran...

Ja vem je umazan

Pa še desna stran...

Skratka zamenjali smo vse končnike ter gumice na stabilizatorih, in nosilec menjalnika, ker tastar je imel luft.
Vse je šlo kot po maslu
Moram pa čimprej zamenjat desno manšeto te dni mi je počla..
zamenjali bomo tudi obe šalice amortizerjev, ker leva ima luft in mi še vedno ropota.
Razlog menjave? Je to da mi je nekaj, ko sem pohodil luknjo dajalo čuden zvok. Na koncu smo ugotovili da je po vsej verjetnosti še leva šalica za zamenjat, končniki so bli še dobri, a zaradi mojih varnosti sem zamenjal vse. Zakaj? ker sem tak tip
To bi blo to za danes
Lep pozdravček.
Zadnjič spremenil Markolino, dne 08 Jun 2010, 21:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman