NeNOR'C napisal/-a:eno vprašanje za clean look, a se ga mora tud vpisat v homo kartončk.
Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
evo dans se je s5 neki nardil na avtu in sicer zmontiral smo podblatnike, dobu sm jih na odpadu ampak mogu sm pa kupit nove čepe... Pa še ta "zimski" črni odbijač se je pobarval v belo kar z bumper sprayu ampak nimam slike ker je bilo že temno...

Pa še novi čepki...

pa še pozanimal sem se za zadni diffuser od novega clia RSa ker se mi zlo dopade ampak ko so mi povedal na renoju ceno me je kar minilo
sam diffuser brez odbijača pride okoli 450€ :a2_Spidojc_dontgetit
nevem zakaj je ta konc plastike tko drag??!!
Ju3 pa še odbijač slikam pa dam slikco ( home made
)
Lp.

Pa še novi čepki...

pa še pozanimal sem se za zadni diffuser od novega clia RSa ker se mi zlo dopade ampak ko so mi povedal na renoju ceno me je kar minilo
Ju3 pa še odbijač slikam pa dam slikco ( home made
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
- matejpurgar19
evo po dolgem času spet malo na forumu zaradi super delujočega wireles brezžičnega sistema
sam zdej mam pa kabl
upam da me ne bo več zafrkavalo...
No med tem času sem dobu nazaj feltne ki sem jih dal pobarvat na ČRNO ampak so se zmotli pa so mi jih pobarvali na SREBRNO
sam ko sem barvo vidu mi je postala kar všeč zato sploh nisem nič reku hehe

Barva se ful sveti zato mi je zlo všeč in feltne so mi tudi svetovne edini problem je ker so mal premajhne rad bi mel 16ke... z robom!

Če pa ne gledam velikosti so mi pa zlo všeč zdaj na novo pobarvane...
Pa še eno slikco sem naredu ko sem šel havbo gledat kako kaj napreduje, samo mal slabša slikca je...

To je to zaenkrat... Lp.
No med tem času sem dobu nazaj feltne ki sem jih dal pobarvat na ČRNO ampak so se zmotli pa so mi jih pobarvali na SREBRNO

Barva se ful sveti zato mi je zlo všeč in feltne so mi tudi svetovne edini problem je ker so mal premajhne rad bi mel 16ke... z robom!

Če pa ne gledam velikosti so mi pa zlo všeč zdaj na novo pobarvane...
Pa še eno slikco sem naredu ko sem šel havbo gledat kako kaj napreduje, samo mal slabša slikca je...

To je to zaenkrat... Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5