Kaj ne moreš uveljavljat reklamacije? Valda ne boš plačeval drugemu še enkrat, če je ta zajebal?B|ind napisal/-a:jefra d.o.o
Očitno se mu ni zdelo vredno potrudt spojler lepo prlimat na enga Twingota.. medtem ko vrhunsko rihta bmwje, poršeje ipd.![]()
Sej bom popravil, oz. en drug ličar mi bo, upam da tokrat uspešneje
Twingo l.03 - 15''
REKLAMACIJA!!!
Mora zastonj popravit tako kot se šika. Ti si njemu pošteno plačal pa naj pol on pošteno naredi!!!
Mora zastonj popravit tako kot se šika. Ti si njemu pošteno plačal pa naj pol on pošteno naredi!!!
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Edino če ti denar vrne.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Če bo kaj pametnega za kupit, potem ja. Sicer pa še ne.. muziko sem itak mislu notr dat, pa tud ni problem vn vzet če menjam.
Drgač pa mi je danes popravil spojler, zdele je še polepleno s trakom dokler se ne posuši. Ampak upam da je tokrat ostal na mestu..
Pač problem je ker ne nalega 100% lepo.. seveda prodajalec tega ni povedal
Sicer pa v četrtek servis, potem pa spet veselo vozit naprej
Aja, še bobne pa čeljusti bom pobarval ta vikend, če le nebo pršlo kej vmes (kakšen lenoritis..
).
Pol pa že kakšna pametna slikca..
Pa še zdej mi ni noben odgovoril kolk pride bunka za menjalnik in volan ?!
Lp
Drgač pa mi je danes popravil spojler, zdele je še polepleno s trakom dokler se ne posuši. Ampak upam da je tokrat ostal na mestu..
Pač problem je ker ne nalega 100% lepo.. seveda prodajalec tega ni povedal
Sicer pa v četrtek servis, potem pa spet veselo vozit naprej
Aja, še bobne pa čeljusti bom pobarval ta vikend, če le nebo pršlo kej vmes (kakšen lenoritis..
Pol pa že kakšna pametna slikca..
Pa še zdej mi ni noben odgovoril kolk pride bunka za menjalnik in volan ?!
Lp
-
dr__de
Tako, tudi uradno nisem več voznik Twinga.
Zdaj ga bo vozila sestra, dokler ne dobi novega lastnika. Tako da, avto še vedno naprodaj.
Če koga zanimajo feltne se mi oglasite na PM, imam feltne pobližje slikane da se jasno vidijo poškodbe.
Morda bo naprodaj tudi ozvočenje, radio, ... vglavnem, vse na PM !
Kar se mene tiče je ta tema zaključena.
Hvala za sodelovanje
Zdaj ga bo vozila sestra, dokler ne dobi novega lastnika. Tako da, avto še vedno naprodaj.
Če koga zanimajo feltne se mi oglasite na PM, imam feltne pobližje slikane da se jasno vidijo poškodbe.
Morda bo naprodaj tudi ozvočenje, radio, ... vglavnem, vse na PM !
Kar se mene tiče je ta tema zaključena.
Hvala za sodelovanje