R19 top speed
No, moja 16v gre komot 200, vec nism sou vendar mi avto se neki nagaja, sploh ne vem kaj je narobe, pospeski so preslabi(smo merl okol 10s do 100), sam pol pa se zmer lepo konstantno nabira, tko da bi sla vrjetn 220. U glavnem do 200 dost hitr, pol je pa ze tok glasno u avtu use da nism su vec. Mam pa 4-vratno.
Zadnjic, ko sem jo spet nagonil, se je videlo da prikolico fura zadnje casi - nekaj cez 180 je prilezel cagr iz Lj proti Kamniku. Napram scenicu, ki je res gajba, ima pa dobrih 30 konjev vec, se mi zdi kul. Koliko pa laze stevec, pa ne vem. Je pa 1.4 seveda.
P.S. - ko sem zadnjic sel po amortizer za 19-ko k meganu96, je scenic sel tja 180. Nazaj, ko sem bil pozen, ko je bil preluftan in ko sem v Logatcu sel dalj, na Vrhniki pa izvoz zaprt, je pa od Vrhnike proti Brezovici ves cas do podna nabral 190. Motor 1.6 16V.
P.S. - ko sem zadnjic sel po amortizer za 19-ko k meganu96, je scenic sel tja 180. Nazaj, ko sem bil pozen, ko je bil preluftan in ko sem v Logatcu sel dalj, na Vrhniki pa izvoz zaprt, je pa od Vrhnike proti Brezovici ves cas do podna nabral 190. Motor 1.6 16V.
LP, Samojed
http://www.youtube.com/watch?v=PrLOxDOGwZw recimo gume dimenzij pa pomoje tut ni 13