Renault 5 GT Turbo
Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.GENESIS napisal/-a:Pol ni fore ce homologiram, pol lohka vsak pozab na to da bo ta petka se kdaj GT Turboteso napisal/-a:sem bil presenecen zakaj tok nizka cena.
bos moralk uredit a test da bo registracija nizja, brez tega bos tezko prodal.Opombe:
Avto je se vedno registriran pod GT Turbo. vendar smo zaradi okvare dali noter 1.4 FIVE motor
V primeru prometne nesrece, bos pa storil?? npr. zabijes se v enga novga merðota nardis skode ker si ti kriv za 10mio, in ka bos pol ko bo zavarovalnica ugotovila da je imel avto napacen motor noter, tolku se bos po glavi zaka nisi dal tistih 5jurjov za homolomo, pa pac placeval mal drazje zavarovanje.dete napisal/-a: Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.
-
R5Gt turbo
-
R5Gt turbo
a pa bos ti homologirou motor (1.8 16V), k ga bos notr dauurosr napisal/-a:V primeru prometne nesrece, bos pa storil?? npr. zabijes se v enga novga merðota nardis skode ker si ti kriv za 10mio, in ka bos pol ko bo zavarovalnica ugotovila da je imel avto napacen motor noter, tolku se bos po glavi zaka nisi dal tistih 5jurjov za homolomo, pa pac placeval mal drazje zavarovanje.dete napisal/-a: Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.
ce bi pa tako nesreco naredu (10mio), se sploh hauba nebi dala odprt oz. bi biu motor itak povsod raztrescen
Vrjetno ga bom, ker je 99kw.dete napisal/-a:a pa bos ti homologirou motor (1.8 16V), k ga bos notr dauurosr napisal/-a:V primeru prometne nesrece, bos pa storil?? npr. zabijes se v enga novga merðota nardis skode ker si ti kriv za 10mio, in ka bos pol ko bo zavarovalnica ugotovila da je imel avto napacen motor noter, tolku se bos po glavi zaka nisi dal tistih 5jurjov za homolomo, pa pac placeval mal drazje zavarovanje.dete napisal/-a: Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.
ce bi pa tako nesreco naredu (10mio), se sploh hauba nebi dala odprt oz. bi biu motor itak povsod raztrescen
To je tud mene presenetl da ni vec oglasa ne vem kajs e jim je zamerl. Nekoga je zanimal razlog za prodajo, po eni strani mam se vedno zeljo da bi jo spravu v turbo stanje. Sam meu sm ze dost problemov z njo, tretji dan mi je ribnla, sploh pa nimam kanala al pa orodja da bi uspesno obnavljal petko. Plus tega smo mel se dost zajebancije z predelavami( un k mi je menju je namestu dve pumpe, narobe obrnu sklopko,...) tko da me vcasih zagrab da bi jo v grabn zapelu.
future will tell the truth
-
R5Gt turbo