Renault 5 GT Turbo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

A zaupas razlog za prodajo?
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

GENESIS napisal/-a:
teso napisal/-a:sem bil presenecen zakaj tok nizka cena.
Opombe:
Avto je se vedno registriran pod GT Turbo. vendar smo zaradi okvare dali noter 1.4 FIVE motor
bos moralk uredit a test da bo registracija nizja, brez tega bos tezko prodal.
Pol ni fore ce homologiram, pol lohka vsak pozab na to da bo ta petka se kdaj GT Turbo
Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Fora je v tem da nebo noben kupu avta v katerem bo 1.4 motor, placal pa registracijo za turbaca...
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Tadej napisal/-a:Fora je v tem da nebo noben kupu avta v katerem bo 1.4 motor, placal pa registracijo za turbaca...
To niti ne drzi, tak avto bo kupu nekdo zaradi karoserijske in opremske vrednosti, tak ko si ga bo zelel nazaj na turbo spravit.
Uporabniški avatar
urosr

dete napisal/-a: Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.
V primeru prometne nesrece, bos pa storil?? npr. zabijes se v enga novga merðota nardis skode ker si ti kriv za 10mio, in ka bos pol ko bo zavarovalnica ugotovila da je imel avto napacen motor noter, tolku se bos po glavi zaka nisi dal tistih 5jurjov za homolomo, pa pac placeval mal drazje zavarovanje.
R5Gt turbo

Odgovor Napisal/-a R5Gt turbo »

Genesis je kaka moznost da imas turbo motor se doma, sm pa resn interesent zanjo!!!! In pa se moja bivsa
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Nima vec motorja ker je shodu oz. turbina sla pa pa.
Enigma motorsport
R5Gt turbo

Drmo napisal/-a:Nima vec motorja ker je shodu oz. turbina sla pa pa.
Ja ze sam motor more pa se nek bit :roll: upam no ker bi jo v orig. stanje spravu rad.
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

urosr napisal/-a:
dete napisal/-a: Glih tle ni fore;najbols je, da mas registreranga pod cim nizji razred, probej zrihtat da bo pod 1.1, pol pa notr motor 1.8 16V; sej je vseen pad kaj je registriran, glavno da sam ves kaj je pod pokrovom motorja.
V primeru prometne nesrece, bos pa storil?? npr. zabijes se v enga novga merðota nardis skode ker si ti kriv za 10mio, in ka bos pol ko bo zavarovalnica ugotovila da je imel avto napacen motor noter, tolku se bos po glavi zaka nisi dal tistih 5jurjov za homolomo, pa pac placeval mal drazje zavarovanje.
a pa bos ti homologirou motor (1.8 16V), k ga bos notr dau :?:

ce bi pa tako nesreco naredu (10mio), se sploh hauba nebi dala odprt oz. bi biu motor itak povsod raztrescen
Uporabniški avatar
urosr

dete napisal/-a:
urosr napisal/-a:
a pa bos ti homologirou motor (1.8 16V), k ga bos notr dau :?:

ce bi pa tako nesreco naredu (10mio), se sploh hauba nebi dala odprt oz. bi biu motor itak povsod raztrescen
Vrjetno ga bom, ker je 99kw.
Uporabniški avatar
N33YO

Odgovor Napisal/-a N33YO »

oglasa ni vec na netu :?:
Uporabniški avatar
GENESIS
Kraj: Šmartno

Odgovor Napisal/-a GENESIS »

To je tud mene presenetl da ni vec oglasa ne vem kajs e jim je zamerl. Nekoga je zanimal razlog za prodajo, po eni strani mam se vedno zeljo da bi jo spravu v turbo stanje. Sam meu sm ze dost problemov z njo, tretji dan mi je ribnla, sploh pa nimam kanala al pa orodja da bi uspesno obnavljal petko. Plus tega smo mel se dost zajebancije z predelavami( un k mi je menju je namestu dve pumpe, narobe obrnu sklopko,...) tko da me vcasih zagrab da bi jo v grabn zapelu.
future will tell the truth
Uporabniški avatar
GENESIS
Kraj: Šmartno

Odgovor Napisal/-a GENESIS »

Ce se vam lub obnavljat turbino jo dam lohka zravn
future will tell the truth
R5Gt turbo

Genesis dej mi cifro k sm jo zalozu :( upam da bos se kej gor
Uporabniški avatar
N33YO