Lambda sonda
ok zdej sm pa cist zmeden ... zdej ne vem al mam jst vse drugac, ampak jst mam lambdo nism zihr, al pred al za katalizatorjem ... prec zravn ... kje mas pa ti to?
Zadnjič spremenil RoZleht, dne 16 Okt 2006, 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp RoZleht
ja poklicu sem, reku mi je z glave da jo ma....sam bom seenkrat jutr poklical...da nebom prisel v LJ pogledat ce sonce na vzhodu zahaja
ker po telefonu je bil slisat mal sumljiv
ker po telefonu je bil slisat mal sumljiv
na kolektorju prec pri motorjuok zdej sm pa cist zmeden ... zdej ne vem al mam jst vse drugac, ampak jst mam lambdo nism zihr, al pred al za katalizatorjem ... prec zravn ... kje mas pa ti to?
Kako je na splosno s clioti ne vem, rozlehtov jo ima pa res pred katalizatorjem in ima mislim da 3 zice, ker ima gretje. Zakaj in kako ne vem, je pa res da ima tudi drug vbrizg itd. A je to splosno ali ne pa ne vem, ker vprasanje koliko je avto serijski. Da nima od kakega exprea motorja noter ali bog ve kaj. To pa lahko pove kdo z enakim cliom. Na 19-ki z E7J motojem je lambda kot na prejsnji sliki - takoj na kolektorju in z eno zico. Vsaj pri moji 
LP, Samojed
evo sm se spravu mal poslikat ... upam da se kej vid ... kaksni foto mojstri ne me kritizirat 
torej mlincek:

einspric oz. vplinjac:
s spodnje strani (k je samojed napisal da bi blo mozno da bi bli neki vijaki spodi, da se zmanjsa pritisk bencina) ... no pr men ni tega

lambda sonda (je direkt pred katalizatorjem) ... nism zihr al so 2 al tri zice ... (ze to sm tok tezko poslikal k je tok nahudicev nizek)

Me pa se neki zanima kaj je tole ... pride direkt za ventilatorjem v masino ... slampasto narjeno ze odkar mam avto, ampak men so rekl da je tole kao senzor za nivo olja in da nima veze ... (tist k je zleplen)

Pa se ena slikca k sm bil glih v elementu za slikanje
(druzga kt vzigalnik nism mel pr roki za primerjavo)

torej mlincek:
einspric oz. vplinjac:
s spodnje strani (k je samojed napisal da bi blo mozno da bi bli neki vijaki spodi, da se zmanjsa pritisk bencina) ... no pr men ni tega
lambda sonda (je direkt pred katalizatorjem) ... nism zihr al so 2 al tri zice ... (ze to sm tok tezko poslikal k je tok nahudicev nizek)
Me pa se neki zanima kaj je tole ... pride direkt za ventilatorjem v masino ... slampasto narjeno ze odkar mam avto, ampak men so rekl da je tole kao senzor za nivo olja in da nima veze ... (tist k je zleplen)
Pa se ena slikca k sm bil glih v elementu za slikanje
Lp RoZleht
RoZleht napisal/-a:samojed jo je kupu tako kot ti, pa je bla ok ... sej bo tud tvojanc bat ...
evo zamenjal sem lambdo....svecke...filtre..olje....tako da je motorcek lepo zapel ko sem ga prizgal.....laufa bolj mirno....ko je mrzel bolj enekomerno vlece......