Clio III l.06 - by obby led luci (update str. 14)
Moja nova pridobitev. Naslonjalo za roko.
Tako zgleda, ko odmontiras plastiko pri menjalniku.

Plastiko sem vzel ven, da sem lahko naslon privijacil.

In tako potem zgleda v avtu.

Slike so malo slabse kakovosti, ker sem slikal z telefonom.
Zelo sem zadovoljen z naslonjalom. Ce bi ga kateri imel, naj me kontaktira na pm.
Tako zgleda, ko odmontiras plastiko pri menjalniku.

Plastiko sem vzel ven, da sem lahko naslon privijacil.

In tako potem zgleda v avtu.

Slike so malo slabse kakovosti, ker sem slikal z telefonom.
Zelo sem zadovoljen z naslonjalom. Ce bi ga kateri imel, naj me kontaktira na pm.
Huuh. Ne zameri. Ampaki meni ne deluje najlepse. Sploh tista konzola na kateri je naslon pritrjen, je prevec robusna..
Mogoce si se malo prenaglil... Je kr nekaj trgovin, ki ponujajo te sredinske naslone.. mnogo prijaznejsih ergonomij, ki so narejeni prav za CLIO-ta serije III. In sploh ni treba "nosilca radija - konzole" ven jemat..
wordSolero napisal/-a:Huuh. Ne zameri. Ampaki meni ne deluje najlepse. Sploh tista konzola na kateri je naslon pritrjen, je prevec robusna..Mogoce si se malo prenaglil... Je kr nekaj trgovin, ki ponujajo te sredinske naslone.. mnogo prijaznejsih ergonomij, ki so narejeni prav za CLIO-ta serije III. In sploh ni treba "nosilca radija - konzole" ven jemat..
Oj.
Lep clio!
Jst bi pa vprasal, kje si dobil tiste nalepke renault f1 team za na prvi odbijac,mas katalosko,kok so ble? (verjetno niso original gor naleplene-po moje, ce pa so,prosim za stevilko sasije,da jih lahko najdem,lahko na pm?,...pa bom objavill katalosko st. tukaj, ce bo se kdo hotel to nalepko)
Hvala. lp.
Lep clio!
Jst bi pa vprasal, kje si dobil tiste nalepke renault f1 team za na prvi odbijac,mas katalosko,kok so ble? (verjetno niso original gor naleplene-po moje, ce pa so,prosim za stevilko sasije,da jih lahko najdem,lahko na pm?,...pa bom objavill katalosko st. tukaj, ce bo se kdo hotel to nalepko)
Hvala. lp.
kje pa?Solero napisal/-a:Huuh. Ne zameri. Ampaki meni ne deluje najlepse. Sploh tista konzola na kateri je naslon pritrjen, je prevec robusna..Mogoce si se malo prenaglil... Je kr nekaj trgovin, ki ponujajo te sredinske naslone.. mnogo prijaznejsih ergonomij, ki so narejeni prav za CLIO-ta serije III. In sploh ni treba "nosilca radija - konzole" ven jemat..
jaz mam clio serije ena in vem da je bla tema o teh naslonih ze odprta zdaj je pa ne najndem vec.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD