Kulk Gtt petk je v Sloveniji?!
http://kje.shrani.si/?http://www.renault-klub.si/damjan napisal/-a:kako stran?
ze nasu, ze bil pri avtu (sm glih ene 2km proc doma), ze dal listek gor
lepa je...
tadej, hvala ti!!
lepa je...
tadej, hvala ti!!
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
ampak ti na žalost nisi iz one ulice, jl? da bi mi kr direkt povedu cigav je avtoTadej napisal/-a:ni problema
hehe pol sva prakticno soseda
ce se noben ne odzove na listek, grem po zadnem zaklucenem izpitu namest v park z litrco v roki, v tisto ulico brez litrce v roki in grem penzionistom, ki bodo doma gnajivt, ce vedo kdo je lastnik avtomobila...
madona se s cajtom preference spreminjajo, a? srednješolci bote že vidl
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Ti kar pojdi raje z literco v park, tista petka je mela ze tolko listkov za brisalcem da nic jasnodamjan napisal/-a:ampak ti na zalost nisi iz one ulice, jl? da bi mi kr direkt povedu cigav je avtoTadej napisal/-a:ni problema
ce se noben ne odzove na listek, grem po zadnem zaklucenem izpitu namest v park z litrco v roki, v tisto ulico brez litrce v roki in grem penzionistom, ki bodo doma gnajivt, ce vedo kdo je lastnik avtomobila...
madona se s cajtom preference spreminjajo, a? srednjesolci bote ze vidl
Lp
- Turbobitch
Ni treba da proda lahk se sam kdaj kej oglas na kksn miting ki seveda bo!!1 Tko da le zbrskajte lastinka:PFuego 85 napisal/-a:Ti kar pojdi raje z literco v park, tista petka je mela ze tolko listkov za brisalcem da nic jasnodamjan napisal/-a:ampak ti na zalost nisi iz one ulice, jl? da bi mi kr direkt povedu cigav je avtoTadej napisal/-a:ni problema
madona se s cajtom preference spreminjajo, a? srednjesolci bote ze vidl... Dobil sem samo soseda, ki je objasnil da je lastnik ne proda nikakor, kljub temu da mu folk redno mori. Pa srecno ce bos poizkusil
...
Lp
My bitch is the best.
j**e se lastniku, ocitn je. da pusti tak avto stat pod milim nebom je zelo zalostn.
jz hodim pa ob 3h ponoc iz sihta, kjer delam sam zato, da bi si eno 5ko kupu
jz hodim pa ob 3h ponoc iz sihta, kjer delam sam zato, da bi si eno 5ko kupu
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
- Turbobitch
videl ene dvakrat avto...lastnika ne poznamTurbobitch napisal/-a:Dans vidu u Portorozu modro gtt take barve ka moja z GO (tolmin registracijo) pa za prednjimi gumami je mela tist za kamne zavesce:) kdo pozna?
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
- Little_tortilia_boy
jst tut to studeram.sam cakam kolega z begunj da svojo skup vrze pol pa akcija se zment poklicat pa dobit.sam letas nou nc.drug let spomlad 40 gt turbo petk cez vikend na morje.sam en tak datum da jih bo res mel dost cajta.k to bo prvic u sloveniji.pa bomo se faifarke na turbo look sabo vzel da bo se bol noro pa zabavno +20 vozil.nism cist preprican kok jih je takih sam kukr jih poznam jih more bit okol tok.drgac bi blo pa dobr ze kr hmal doloct datum za ta praznik da se oznac.