Delal mi je Kompare v mengsu racunal je pa 5 jurju stem da mi je se na sprednji sipi naredil zatemnjen pas zgoraj, se mi zdi da je prslo 2 jurja je pa rdeca folija.
Nacrti: - en izpuh oziroma nastavek, pa mogoce se enakt zatemnit ker je premalo , pa drug radijo pol se bo pa pocas koncal s projektom.
No neki se razmisljam da bi dal xenonske zaromete sam ne vem kok je tole res http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=837333 noben nima nobenih izkusenj ko sem sparaseval pomoje da bom bil testni zajcek Bomo vidl ampak to bo vse drugo leto , zdle zmanjkal financ ubistvu bliza se registracija pa bo treba mal sparat.
Kar se pa avta tice ce mate kaksne predloge kar na dan z besedo
Bom probu v photoshopu naredit in ce bo uredu bom uporabil to moznost,drgac sem bil ze zmenjen s fazerje da bi mi tm pod havbo k je gril da bi mi tm dal mrezo sam nikakor nisva skp prsla glede casa ker mam siht tud v sobotah kadar sem mel pa jaz cas pa on ni mel. Ker spodaj sem jo sam dal zgoraj dam pa rajs enmu k obvlada pa da lepo naredi.
blackwolfcar napisal/-a:Lepa lagunca...kolk mas temnjene sipe da ti je premal?
OT: a mas ti brata (Robert)?
Sipe mam zatemnjene minimum sam tist k mi je temnil sipe mi je pokazu prej enga cliota k je mel z isto foljio zatemnjen kot jaz in je full bolj temno prslo kot pr men. A na koncu sem se spomnu da imajo clioti bolj temno armaturo zice in vse jz mam pa vse v srebrni barvi in pride svetlejsa notranjost in pol ni tazga ucinka kot pri onem cliu, tak da bom vidu ce se bom lotil tega projekta .
a pragi so celi plasticni ali samo tiste izbokline spredaj in zadaj?
pa kje se dobi in koliko stane?
kaj pa na tehnicnem (in modri) pravijo za zadnje luci?
To so trikotniki v kompletu jih je 6 komadov. Dobijo se pr Fazerju pridejo pa okrog 16k. So pa plasticne.
Plavi zaenkat nic:D na tehnicnem bomo pa vidl januarja kok so kj dobre duse:P drgac pa iscem zelene zarnice.
blackwolfcar napisal/-a:ja to je to k na vsakem avtu malo drugace pride. Jest nameravam dati temniti zadaj 55 in spredaj 10 oz. 15 - ce bi slo cez homo..
O lagunci sem pa slisal ja par dobrih besedic, predvsem glede prtlaznika in res je lepa...
Robi drgac moj sodelavc
Js bi sel na tvojmu mestu h Komparet. Nocem mu delat reklame sam ta ti bo res kvalitetno naredu pa se z njemu zmen koliko lahko max zatemnis.Ne si delat 2x del tko k jst:P k nism zadovoljen. Od kerga si pa slisov za kufer??
Kje pa je ta Komparet, pa ali je drag?? Za kufer sm slisu od tvojga brata, k sva se ravn o muski pogovarjala, k sm mel jest tud v 19 neki malga not!!! Zdej sm zamenjal avto pa se nimam nic posebnega. Pol sm pa dons vidu tvojo laguno, pa sm mal sklepal. Sej zato sm te pa prasal ce mas brata (Robi)!
Spet se oglasam po dolgem casu..imam eno vprasanje..izbiram med enim dvojnim izpuhom na eni strani ali na obeh..ima kdo kaj izkusnje s tem, da jst ne pricakujem nobenega zvoka,jst bi rd samo pridobiv na izgledu.
Evo slikce zadnega dela. Lahko pa kdo photoshopa gor ce zna:) Lahko tudi z nastavki na originalen odbijac, s cim manj rezanja.