S PCMScan mi je uspel prklopit sam mam testno verzijo in ne morm fault codes prebrat, lahk pa pospeske zmerim Se bo ze javu kdo ko ma kej? Ne morm vrjet da ni nc kej scrackanga na internetu :/
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
jaz sem nabavu iz bolhe za 100eur lani kao en kabel (obd-usb) in kao en program, s katerim sem diagnosticiral nic koristen je bil samo za merit pospeske ("drag" varianta)
potem sem po preizkusnjah raznoraznih univerzalnih testerjev kupil TOLE, ki je sicer stal 35x vec kot tist iz bolhe, ampak je vsaj priblizno koristna naprava... priporocam
clio_dizel napisal/-a:jaz sem nabavu iz bolhe za 100eur lani kao en kabel (obd-usb) in kao en program, s katerim sem diagnosticiral nic koristen je bil samo za merit pospeske ("drag" varianta)
potem sem po preizkusnjah raznoraznih univerzalnih testerjev kupil TOLE, ki je sicer stal 35x vec kot tist iz bolhe, ampak je vsaj priblizno koristna naprava... priporocam
A pri cliotih se vedno tako steka, ali dela ze kaj hitreje?
mateo - mam kabel obd2-usb prek kterga mora delat kompletna diagnostika. je preizkusen. problem mam samo ker programa ne dobim licencnega oz. scrackanga. kopovat ga ne mislim ker zadeve ne rabim tolk ker mam na dosegu roke vsak trenutek konkretno diagnostiko. Gre se pac mal za spilckanje v prostem casu dobesedno.
se pravi ... dalje iscem programe. Kaksen kandidat?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?