Nujno rabim nasvet glede clia 1.4 RT

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Ga gremo razbit, mulo jedna! :smt032 :smt033 :smt006 :icecream: :popcorn: :smt007

Ok, salo na stran in take poste tudi. :wink:
Slika
me,myself&I
Kraj: Mengeš

Odgovor Napisal/-a me,myself&I »

Saj ne bi rada obujala starih threadov, sam tolk star pa se tud ni, moram se vam zahvalit za vso pomoc in predvsem podporo.
*Bojci* - ti si pa tud pobral skor vse nasilne smilyje, sem morala odgovort ker mi je tako simpaticno.
Sem bila prepricana da je ta thread ze zaprt ker je postal tako off topic... ampak ce ga pustis bom lahko naslednjic nadaljevala, kar bo enkrat ziher. Lepo se imej in vsi ostali tudi. :smt043
Obožujem mojega cliota!
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

Cao....

JAz mam tut clia 97...pa dela tut kar nekaj problemou...sam ga zaenkrat se obvladam.
Drugac vidim da si z mengsa... imas tam finega avtomehanika ki je delal pri AVTo Car-ju zdaj pa je v pokoju. Ime mu je Bojan Hribar. Zihr te nebo nategnil....men je vedno racunal samo dele in je blo ful ugodno.... npr. za menjavo sklopke sm dal sam 15k. ITD...

Drugac pa povej pa mal pogledava tvoje "jajcka" sm iz kamnika :)

LP
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

To je pa zelo dobrosrcen mehanik, da racuna samo dele! Mi lahko posredujes njegovo stevilko, ker ce mi sklopko zamenja za 15 cukov(14 cukov stane nova LUK-ova) hitro in kvalitetno, bo znal se prav prit. :lol:
Don`t worry, be happy:)
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

na PM mas. LP
me,myself&I

Uau, hvala, najprej moram placo dobit pol ti bom pa PM poslala. Hvala se enkrat.
Obožujem mojega cliota!
Uporabniški avatar
elzorro
Kraj: Yes and nice

Odgovor Napisal/-a elzorro »

Ena sola kosta,upam da druga ne bo potrebna.Avta se raje resi,ker po tvojem pisanju je ta avto slabo narejen za pop....t.In tko je ko se enkrat zacne se za boga ne konca.(okvare).Pa se obrni na nas pri nakupu,ker vec ljudi vec ve.Tudi ce je avto dalec ga lahko nekdo iz foruma pregleda,ki je blizje doma ali celo pozna avto.
Smo pa na raspolago.Sam sem zamenjal vec kot 20 avtomobilov v vozniskem stalezu-19 let.Trenutno imam tri doma in se kr spoznam na vozila,ali pa kdo drug ni vazno.
Red steelers
me,myself&I

Hvala za ponudbo, saj mi je zal da se nisem kaj takega spomnila ze prej, glede na to da sama ne poznam nikogar ki bi mi lahko pomagal pri nakupu. J*** ga, zdaj vem za drugic. Je pa tako da sem ta avto tako drago placala (vsega skupaj 700 k), da se mi ga ne splaca prodat. Probala ga bom cimhitrej zrihtat, pol bom pa vidla kako bo. Upam samo da to ne bo spet stran vrzen denar. Bomo videli.
Lep dan zelim vsem
Obožujem mojega cliota!
Uporabniški avatar
elzorro
Kraj: Yes and nice

Odgovor Napisal/-a elzorro »

me,myself&I napisal/-a:Hvala za ponudbo, saj mi je zal da se nisem kaj takega spomnila ze prej, glede na to da sama ne poznam nikogar ki bi mi lahko pomagal pri nakupu. J*** ga, zdaj vem za drugic. Je pa tako da sem ta avto tako drago placala (vsega skupaj 700 k), da se mi ga ne splaca prodat. Probala ga bom cimhitrej zrihtat, pol bom pa vidla kako bo. Upam samo da to ne bo spet stran vrzen denar. Bomo videli.
Lep dan zelim vsem
700K :shock:
Red steelers
Odgovori