1. slika: Antena za CB
2.3.4. slika: finisirano barvanje
5. slika: ce je vse v modro-srebrni, potem naj se bo prevleka za volan...btw...jaz mam med voznjo FUL boljsi grif s tem
6. slika: boben koncan
7.8.10. slika: med delom
9. slika...sprejemnik antene na notranji strani...en kabl gre v CB-napravo, tisti tanek svetlec je pa masa.
Mene pa nekaj zanima - in sicer glede prevlek razmisljam za mojega Clia. Prvo me zanima barva (razmisljam o temno modri, ki je barva avta in na sredini srebrna, namesto modre bi eventuelno tudi crna). Vzel bi pa skaj. Ima kdo kake izkusnje kako je to za sedet? Poleti ob vrocini in pozimi. Je skaj dobra izbira?
Espace napisal/-a:@Nutcase.v; ce nobeden ne bi kupoval novih vozil tudi ti nebi imel sedaj Clia, tako da se mi tvoja primerjava ne zdi vmesna. Zraven tega imas ti celo 3 mesece garancije pri novem pa samo 2 leti.
Tvojo primerjavo si lahko predstavljamo tako - zakaj bi kupil nov kondom ce se lahko uporabim starega (ce se nima luknje) saj je efekt isti, kaj pa se je z njim prej dogajalo?
Zaradi omenjenega "tudi doloceni" kupujemo samo nova vozila.
Zdaj bi pa vseeno rabil malo pomoci. In sicer...med montiranjem smo ugotovili, da rabim distancnike, saj se felna ne prilega "dihtig" na pesto in rezlutat je seveda to, da mi pri vecjih hitrostih avto trese. Zatorej...kje naj take distancnike iscem?
Druga zadeva pa je, kje naj iscem varnostne vijake?
In hvala za pozitivno mnenje glede novih ceveljckov.