Koncno doma
Mislim, da je tvoja navedba, da je bila moc motorja merjena na gredi napacna. Kolikor je videti iz slik in deloma iz video posnetka, je bila moc izmerjena na obodu kolesa. Kar pa je zaradi izgub v prestavnem razmerju samoumevno, da je moc manjsa.
Renault pri svojih motorjih navaja moc motorja, ki je merjena na gredi, kar je tudi dejanska moc motorja ne pa moc, ki se prenasa na podlago.
Zaradi omenjenega se ne rabis truditi pri iskanju izgubljenih hrckov.
Renault pri svojih motorjih navaja moc motorja, ki je merjena na gredi, kar je tudi dejanska moc motorja ne pa moc, ki se prenasa na podlago.
Zaradi omenjenega se ne rabis truditi pri iskanju izgubljenih hrckov.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
Ko mi je bil posredovan podatek o konjih sem vprasal ali gre za podatek na gredi ali kolesih. Merilec je rekel da na GREDI. Moc na kolesih je torej se manjsa...
Brez skrbi, da me je zanimal al gre za moc na gredi al na kolesih.
BTW: v petek dopoldne smo mal sraufal. Desni zglob je bil ze proti koncu...fedri stojijo lepo...slike sledijo...
djsly
Brez skrbi, da me je zanimal al gre za moc na gredi al na kolesih.
BTW: v petek dopoldne smo mal sraufal. Desni zglob je bil ze proti koncu...fedri stojijo lepo...slike sledijo...
djsly
Ejga kolega, pri prednjem desnem kolesu pogresam plastiko (zascito). a ste jo sneli zardi menjave fedrov ali je nimas?
Malo je riziko tam, res da je cez jermenica za alternator, ampak takoj za njo je pa zobati jermen in ce tja pljuskne voda z svinjarijo ni bas najbolj ugodno za zobati jermen.
Malo je riziko tam, res da je cez jermenica za alternator, ampak takoj za njo je pa zobati jermen in ce tja pljuskne voda z svinjarijo ni bas najbolj ugodno za zobati jermen.
LP, Samojed
Tiste plastike ni. Je pocla, k smo menjal jermene. Moram kupt novo. Drgac je pa zobat jermen zaprt, in do njega tezko kaj pride 
Evo se par slikc...najbolj sem se jebal z amortizerjem, k ne enkrat je bil kluc 17 prevelik, potem je bla 16-ka premejhna...kot da bi Renault uporabljal velikost 16.5...BAH! Ampak zdej je gor, hehe...
Brez amortizerja:

Montaza zadaj:

Zmontirano zadaj:

Zmontirano spredaj (offroad variaanta, hehe...) :

Malo tezav je delal pocen lezaj:

Zglob dol:

Stari in novi: Po kataloski ne pase na mojga, tko da sem moral uzet potem od scenica, ki je malo vecji in drazji.

Zmontiran zglob:

Za konec se lambda (imam samo eno):

Evo se par slikc...najbolj sem se jebal z amortizerjem, k ne enkrat je bil kluc 17 prevelik, potem je bla 16-ka premejhna...kot da bi Renault uporabljal velikost 16.5...BAH! Ampak zdej je gor, hehe...
Brez amortizerja:

Montaza zadaj:

Zmontirano zadaj:

Zmontirano spredaj (offroad variaanta, hehe...) :

Malo tezav je delal pocen lezaj:

Zglob dol:

Stari in novi: Po kataloski ne pase na mojga, tko da sem moral uzet potem od scenica, ki je malo vecji in drazji.

Zmontiran zglob:

Za konec se lambda (imam samo eno):

- killah bee
- Kraj: Ljubljana