CLIO Initiale Paris
-
bluerunner
James napisal/-a:Edino kar me je zabodlo v oci je volan. Na tvojem mestu bi ga zamenjal z kaksnim sportnim, bi veliko lepse zgledalo, pa se oprijem je dober.
na cem si ti clovek?
to JE sportni volan in za povrh se original od renaulta
oprijem je odlicen pa se usnjen je
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Vsec mi je barva mel bi pa 1 vprasanje glede pragov in sprednjih blatnikov.
Glede na to da je to 1.2 clio je nekoc imel navadne blatnike, sedaj pa si dal gor blatnike od sportnega modela clia 1 16v, me zanima ali si resil tezavo pragov ki jih imas z blatniki?
Namrec 16v blatniki strlijo navzven, kar pomeni da so tudi spodaj potegnjeni navzven, pragovi ki so na tvoji sliki pa so ravni in ravno tam kjer se prag in blatnik stikata nastane problem.Ali pri tebi ostane luknja zaradi ravnega praga?
Glede na to da je to 1.2 clio je nekoc imel navadne blatnike, sedaj pa si dal gor blatnike od sportnega modela clia 1 16v, me zanima ali si resil tezavo pragov ki jih imas z blatniki?
Namrec 16v blatniki strlijo navzven, kar pomeni da so tudi spodaj potegnjeni navzven, pragovi ki so na tvoji sliki pa so ravni in ravno tam kjer se prag in blatnik stikata nastane problem.Ali pri tebi ostane luknja zaradi ravnega praga?
Ja stvar je taka lansko sezono sm mel ta problem (mal mi je tist cudno stalo-strlelo) za letos pa sem nabavu druge prage ki se bojo prilegalibunny01 napisal/-a:Vsec mi je barva mel bi pa 1 vprasanje glede pragov in sprednjih blatnikov.
Lahko jih pa mal nasilo stlacs skup pa prnetas na prag - to sm vidu pr enmu sam baje pol poc prag ker je prevec nasponan LP
yeah niceeexdss napisal/-a:UPAM DA VGRADIS TAKA VRATA NA VSA 4 VRATA
tko ma eden v LJ na beli Opel astri
zadaj pa navadne pante...full hudo zgleda
jao, clovk ni normaln 5vratni avto gre rihtat z lambo doors
no dost je z offtopic
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
No moj clio se bo tud mal prebudu iz zimskega spanja in na vrsti so bile bremze taprvi konc je nared bo treba pa se zadi zrihtat neki slikc
Stari in novi Brembo:

Namontirano:

No pa se neki novih delov za vgradnjo podaljsek od Seata in Pragovi ki sem jih kupil od Ferarista.

in pa rocke kromirane od Baccara (odzadi jih nism mel) ki sem jih dobil bogu za hrbtom

No slike so mal salbe slikane z telefonom morm kupt fotic
Bo ze
Ko bo nared koncen izdelek za letosnjo pomlad nalimam slike
Stari in novi Brembo:

Namontirano:

No pa se neki novih delov za vgradnjo podaljsek od Seata in Pragovi ki sem jih kupil od Ferarista.

in pa rocke kromirane od Baccara (odzadi jih nism mel) ki sem jih dobil bogu za hrbtom

No slike so mal salbe slikane z telefonom morm kupt fotic
Bo ze
Ko bo nared koncen izdelek za letosnjo pomlad nalimam slike