Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
prav imas...jst se tudi ne bi oziral na te govorice...ce bi si tako mocno zelel distancnike bi jih sigurno tudi montiralteso napisal/-a:tezko, ubistvu sploh ne verjamem da z distancniki poslabsas stabilnost na cesti.
jst bom dal distancnike delat spredi 10mm zadi 15mm avto mora it ko po tirih.
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
PIMP my lights 
evo danes sem sel mal v nabavo po zarnice
parkirne so bele ledice ki malo na modro potegnejo, H4 so SUPER WHITE svetijo cisto belo, blinker zarnice so pa krom look in malo na rdece potegnejo
zlo lepo 
tukaj se vidi na tej sliki spodaj zmigovcek zgoraj parkirna in na vrhu H4 ki odseva svojo modro prevleko

enako ta samo pod drugacnim kotom

od dalec samo parkirne

samo zmigovcki

zmigovcki v kombinaciji z parkirnimi

seenkrat kombinacija parkirnih in blinkerjev

od dalec H4

pa se en volancek...mal je nasarjen avto, smo bli mal po lublani dons in je clovk lacn ratal...smokiji press

pa se koncno sem za lexuske kupil krom zmigovcke tko da jih ju3 namontiram
Lp
evo danes sem sel mal v nabavo po zarnice
parkirne so bele ledice ki malo na modro potegnejo, H4 so SUPER WHITE svetijo cisto belo, blinker zarnice so pa krom look in malo na rdece potegnejo
tukaj se vidi na tej sliki spodaj zmigovcek zgoraj parkirna in na vrhu H4 ki odseva svojo modro prevleko

enako ta samo pod drugacnim kotom

od dalec samo parkirne

samo zmigovcki

zmigovcki v kombinaciji z parkirnimi

seenkrat kombinacija parkirnih in blinkerjev

od dalec H4

pa se en volancek...mal je nasarjen avto, smo bli mal po lublani dons in je clovk lacn ratal...smokiji press

pa se koncno sem za lexuske kupil krom zmigovcke tko da jih ju3 namontiram
Lp
Zadnjič spremenil BlackWind, dne 14 Feb 2006, 22:15, skupaj popravljeno 3 krat.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ledice sem pri Fazerju kupil za ene 3.4k tam nekje_DARE_ napisal/-a:kje si nabavu bele ledicelepo ti sveti use se posebi h4 pa parkirne
@immortal: hvala
@y3rn3y: jst tut komej cakam 15tega marca
Zadnjič spremenil BlackWind, dne 14 Feb 2006, 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
@Extreme&_bordon_: hvala hvala

www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si