MEGANE ali neki podobnega

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

habke vsaka cast.

lepo narejeno.

Vsak ima svoj okus.

A se je se kdo u SLO loto takega projekta? NE!!

TWO THUMBS UP.

Sam trd pa mora bit :twisted:

A uzad na kufer vratih pa ma ziher puscen za spojler?

lp
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

vidt je tak ja..da bo spojler gor. pa pridejo se projekti iz thomas customs, vsaj tak je modri reku
Slika
Uporabniški avatar
roko

Odgovor Napisal/-a roko »

ogledala in zadnji spoiler so se pri licarju :D
Slika

Ponosni ?®lan Reno kluba Slovenija
http://rk.avtomobilizem.
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

umm..TNX seat...jp to je to :D

Se treba narest-vrstni red:
Notranjost, muza, tuning...poj pa zmanka dnarja :mad:

Men je vsec, vsem ki jih poznam (bejbam) tud... :D

Avto ni narejen da bi bil vsec cisto vsem...pac ne more...tko da...dol mi visi za ostale :D

Se se kej javm...ko bom bolj trezn...
Srecnga pa zdravga

aiitt
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

avto je hud ko sto mater :shock:
ce komu ne sede naj ga pa ne gleda :D
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

tocno tko, komur ni vsec se naj obrne stran pa naj velecenjeno mnenje pusti zase ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

men je hud za popizdt...res svaka cast modremu za tole!
ceprov kok je tole smiselno nej pa vsak sam presod :wink:

se enkrat, avto je bomba, zame osebno najlepsi megan viden ever! 8) 8) 8)

ce bi bil moj, bi sle edin kljuke dol...
Uporabniški avatar
seat
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a seat »

Tkole moderatorje naprosam da temo zbrisejo ker ne smemo pokritizirat tega megana oz. jst sem pokritiziral kar mi ni vsec pa so fantje udarli nazaj :D tko da se sedaj tresem ko siba na vodi :D
Habbich in ostali ki trdite da sem vam slike ukradu prosim ce mal uporabte male sive celice pa preberete kje so slike najprej bile torej mobisux ce sem jih komu spizdu je to mobisux
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

seat napisal/-a:Tkole moderatorje naprosam da temo zbrisejo ker ne smemo pokritizirat tega megana oz. jst sem pokritiziral kar mi ni vsec pa so fantje udarli nazaj :D tko da se sedaj tresem ko siba na vodi :D
Habbich in ostali ki trdite da sem vam slike ukradu prosim ce mal uporabte male sive celice pa preberete kje so slike najprej bile torej mobisux ce sem jih komu spizdu je to mobisux
Zdaj kar je je :D Ne mors se za minuto nazaj pomlajsat,tko tud tuki ne mores pomagat :D

Je pa tko,da ce nekje nekaj reces,drugje drugo :roll: Kaj je to pol :wink: POPKwiz :D Ensr: tu ti je kr hud na suxu pa ne :D CCCC :twisted:
Uporabniški avatar
seat

Mislim neeeeeeeee
a sem mogoc tle megana pohvalu al kaj zame je kar pac je in ce napisem da je za moje pojme R** vi enostavno tega ne morete sprejet in se je bolje umaknit kot pa kregat ce kdo men rece za Leona da je riz pa naj rece boli me ku**c sam ce pa recem to za tega megana je pa ogenj v strehi no ja od zj naprej bom reku da je ta megan ta narbuljsi na svetu sam da boste vi zadovoljni in srecni
mislim enim se nea da dopovedat :D
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Lej Seat: hocmo sam odpret oci :D Pa da se malo zamislis kaj je riz,ker 90% forumasev tu al pa kje drgje ne pozna pojma,in to ti-vam govorijo izkuseni ljudje in razgledani.Na tem meganu je pa manj plastike kot na tvojem leonu,poliestra baje zelo malo , kita pa tud :wink:
Uporabniški avatar
seat

Ma lej ne bom se kregal z nobenim ker to ni moj namen ce sem podal mnenje kot sem me zj ni treba napadat ce sem sam pr Ibizi uvidel da je ta plastika in vse kar je dodatno na avtu pac nesmiselno in zame neprespektivno pa tut za velik folka me zj ni treba obsojat tak avto je zame R** oz. nekaj kar je samo za v salon in ce je habbich iz prej lepega vozila naredu kar pac je je zame to to kar sem napisu
Sem pa ze rekel in tut napisal da ce ste experti na zup forumu rekli da je Leon riz me boli k**ac itaq se vidi da so tm sami experti ker serijski odbijaci so res RIZ :D
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

k otroc v vrtcu... :lol:
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

pa fak dej nehite se kregat...NIKOL ne bo avta ki bo vsem vsec!!!!!!! seat ti se umir pa bot rajs tih, ostali se umirte pa ne se prevec sekirat pa pejte rajs z zoko na kuhan vin pa na cik, pa mal se pokepejte pa bo boljs!!!
men osebno je megan stroj, tut ko vem kolk dela je blo, pa ko sem vidu vmesne faze v zivo, so pa ksni detajli ki bi lahko bli boljs, ampak to je povsod!! svaka cast modriju, pa habicu pa vsem ki so sedelval :!: pa hepi nju jir :lol:
Odgovori