Aja, aja.SpEkTr napisal/-a:maychy napisal/-a:V nedeljo bi rada prisla na srecanje tega kluba!SpEkTr napisal/-a:Se mi je zdel, k si tko zaskrbljena
Clio 1.2 16V- crkuje, cuka, trese...
pa da ne bom nove teme odpiral....
moj novi avtocek se bliza servisu na 60k km pa me zanima
-kam na gorenjskem oz v lj mi ga priporocate odpeljat na servis da bo razmerje kvaliteta cena dobro?
-kolk je kj cena tega servisa se pravi ( clio 1,4 16v l 2001) z menjanjem zavornih oblog oz brez menjanja?
lp
moj novi avtocek se bliza servisu na 60k km pa me zanima
-kam na gorenjskem oz v lj mi ga priporocate odpeljat na servis da bo razmerje kvaliteta cena dobro?
-kolk je kj cena tega servisa se pravi ( clio 1,4 16v l 2001) z menjanjem zavornih oblog oz brez menjanja?
lp
Saj ni res pa je
!!
So me klicali iz servisa in mi povedali da so zamenjali svecke saj naj bi bilo drugo vse OK, smo oni bi mi naredili servis pri 100k k!
Pa sem ga vprasala kaj bi bilo treba zamenjati in je zacel nastevati k vtrgan vem da je omenil zobati jermen in vodno pumpo al neki tazga, pa ga vprasam koliko bi me to stalo mi pribije 100k sit
! Kmal bi me kap. Takoj sem rekla da ni treba selat servisa "zaenkrat"!
A se vam zdi to realna cena (ker naprimer za Avdija A4 nismo nikoli placali toliko, niti ne za Rover 75), in ali je mozno kje to narediti ceneje!!???
LP
So me klicali iz servisa in mi povedali da so zamenjali svecke saj naj bi bilo drugo vse OK, smo oni bi mi naredili servis pri 100k k!
Pa sem ga vprasala kaj bi bilo treba zamenjati in je zacel nastevati k vtrgan vem da je omenil zobati jermen in vodno pumpo al neki tazga, pa ga vprasam koliko bi me to stalo mi pribije 100k sit
A se vam zdi to realna cena (ker naprimer za Avdija A4 nismo nikoli placali toliko, niti ne za Rover 75), in ali je mozno kje to narediti ceneje!!???
LP
Am, ja koliko kilometrov pa ma avto? Drugace pa veliki servis na pooblascenem za 100 cukov ni ne vem kaka pretirana cena.maychy napisal/-a:Saj ni res pa je!!
Pa sem ga vprasala kaj bi bilo treba zamenjati in je zacel nastevati k vtrgan vem da je omenil zobati jermen in vodno pumpo al neki tazga, pa ga vprasam koliko bi me to stalo mi pribije 100k sit! Kmal bi me kap. Takoj sem rekla da ni treba selat servisa "zaenkrat"!
LP
lp Dejan