Poslano z mojega Nexus 5X z uporabo Tapatalk
Clio 200t Monaco GP #178
- Sport Driver
Re: Clio 200t Monaco GP #178
Ok super, če ti zrihtajo kje prosim sporoči 
Ni BT mikrofon. Ropota direkt noter v armaturki.
Pa tile inženirji Renaultovi se nič ne naučijo? Že pri trojki je od novega (po besedah nekaterih lastnikov, jaz sem kupil rabljenega) bil čriček med A stebričkom in armaturko v ovinkih. Verjetno kaka šalabajzarija, slabi spoji?
Prijatelj je NOVO R27 peljal na servis zaradi čričkanja in mu je rekel, da lahko edino podere armaturko, sestavi nazaj ampak zna biti, da bo še slabše. Potem se pa pejt..
Prijatelj je NOVO R27 peljal na servis zaradi čričkanja in mu je rekel, da lahko edino podere armaturko, sestavi nazaj ampak zna biti, da bo še slabše. Potem se pa pejt..
haha ta čriček so očitno vsi clioti 3rs imeli, tut moj 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
tud mojUrbanD napisal/-a:haha ta čriček so očitno vsi clioti 3rs imeli, tut moj

V zvezi s škripanjem v armaturi pri mk4 sem na http://www.renaultsport.co.uk/forum" onclick="window.open(this.href);return false; našel sledeče:
Hi, mine is currently with the dealership for the same reason and has been fixed apparently. Will update when I get it back tomorrow. Apparently Renault have a fix which involves putting a strip of something between the bottom of the windscreen and rear of dashboard which is what they've done for me. Not seen or heard yet so will let you know if this works!
Jutri imam menjavo sprednjih ploščic pri AC Vovk pa bom še za tole vprašal, da preverijo.
Hi, mine is currently with the dealership for the same reason and has been fixed apparently. Will update when I get it back tomorrow. Apparently Renault have a fix which involves putting a strip of something between the bottom of the windscreen and rear of dashboard which is what they've done for me. Not seen or heard yet so will let you know if this works!
Jutri imam menjavo sprednjih ploščic pri AC Vovk pa bom še za tole vprašal, da preverijo.
Trenutno barvam sprednji in zadnji renault znak v črno s plastidipom. Kolk sem nesposoben s tem sprejem, ne me basat
ko naredim dobro izvedbo, nalimam slike. Sem pa stran pobral okvirčke tablic, napis CLIO zadaj, nalepke na šipi (elf).
Pa prjatu je kupil faceliftanega, trophy z akrapovičem. NO-RO kakšen zvok!
Pa prjatu je kupil faceliftanega, trophy z akrapovičem. NO-RO kakšen zvok!
Kaj pa ostalo..?? ..so se kakšne spremembe? Podvozje je drugačno na trophyu ali imata enako..??
Kaj je zdaj s črički?
Nisem toliko fural, da bi se to kaj dosti opazilo. Moj je cup, na trophyju je podvozje drugačno, avto je nižji in nekaj trši. Poleg zvoka se najbolje opazi hitrejše prestavljanje. Da bi kaj drugače vlekel se mi tudi ni zdelo, ker nisem toliko preskusil. Zvok pa je super.Bali napisal/-a:Kaj pa ostalo..?? ..so se kakšne spremembe? Podvozje je drugačno na trophyu ali imata enako..??
Vidm, da o tem nisem nič pisal. Zdaj je ok. Sem pa pogruntal, da je res en od čričkov v mikrofonu bluetootha. Ko začne škripat pomaga, da ga pritisnem navzgor in je OK.Symon napisal/-a:Kaj je zdaj s črički?
Na avtu imam tudi zimski komplet gum in platišč, 17 col.

Včeraj menjal kratke žarnice spredaj za phillips racing vision (+150%, 30 EUR na mimovrste). Je kar sprememba, ne bi rekel, da je parkrat boljša, je pa sij definitivno bolj intenziven kot pri standardnih. Zdi se mi, da je ravno moč osvetlitve na teh cliotih brez LED in ksenona dost šibka točka, s temi žarnicami sem to vsaj malo popravil.
- Sport Driver
Luči so kar boge na Cliotih ja
Črička pa tudi pri meni ni trenutno, je pa en kup drugih stvari začelo ropotat notri ker je mraz [FACE WITH TEARS OF JOY]. Ti imaš samo tega črička?
Zdaj pozimi je začuda bolje. Tistega, ki me je tako nerviral v armaturki ni, je pa občatno ta v bluetooth mikrofonu. Bom videl spomladi, ko se bo bolj ogrelo 
Je tukaj kdo z remapom na 1.6 RS cliotu? Ali s kakšnimi drugimi predelavami?
Je tukaj kdo z remapom na 1.6 RS cliotu? Ali s kakšnimi drugimi predelavami?