Olje Elf...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: Olje Elf...

Odgovor Napisal/-a robertp »

Golddevvil napisal/-a:
MSrougeZX napisal/-a:Ne kompliciraj...za milnček je OK 10w 40...jaz sem za twingoja kupil v Sparu ELF 10w40 4L na 15€. :D
Takšne nakupe vseeno odsvetujem (Spar, Leclerc)....takšna olja so ostanki iz velikih sodov, zato kvaliteta ne dosega ravni OEM olja
Verjamem... bratu je 1.9 dCi ribnil, razlog v kvaliteti olja. Je vedno na servis prinesel svoje olje, kupljeno v LeClercu... Sedaj je ne samo prihranek izpuhtel med bat in stene valja...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Torej kako je z oljem kupljeno na Mimovrste?
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Jaz pa kar malo dvomim, da bi si leclerc kaj takega privoščil... Glede na to kako velika firma je to in da je tudi v FR leclercih na policah predvsem elf in total (tudi francoski firmi), verjetno ni ravno mogoče, da bi si Balkanu privoščili blamažo s takimi forami.

Ali je dal brat olje analizirati? Če ja, ali je o rezultatih (predvidevam neustreznih) obveščen Leclerc (predvidevam, da sami uvažajo)?
Uporabniški avatar
bfranc
Kraj: Dobrepolje/Kompolje

Odgovor Napisal/-a bfranc »

Zadnjih 10 let kupujem olje v Leclercu, za HDI,DCI,TDI, pa še noben ni crknil zaradi tega.Zakaj ga kupujem tam?Ker ga lahko v miru pregledam, katere zahteve so gor,za kateri motor in še glede firme in cene se lahko odločim.
Do zdaj kar sem kupoval v avtotrgovini so mi samo neki vsiljevali in govorili to ni dobr, pa to ni ok...
Odgovori