Verjamem... bratu je 1.9 dCi ribnil, razlog v kvaliteti olja. Je vedno na servis prinesel svoje olje, kupljeno v LeClercu... Sedaj je ne samo prihranek izpuhtel med bat in stene valja...Golddevvil napisal/-a:Takšne nakupe vseeno odsvetujem (Spar, Leclerc)....takšna olja so ostanki iz velikih sodov, zato kvaliteta ne dosega ravni OEM oljaMSrougeZX napisal/-a:Ne kompliciraj...za milnček je OK 10w 40...jaz sem za twingoja kupil v Sparu ELF 10w40 4L na 15€.
Olje Elf...
Re: Olje Elf...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Torej kako je z oljem kupljeno na Mimovrste?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Jaz pa kar malo dvomim, da bi si leclerc kaj takega privoščil... Glede na to kako velika firma je to in da je tudi v FR leclercih na policah predvsem elf in total (tudi francoski firmi), verjetno ni ravno mogoče, da bi si Balkanu privoščili blamažo s takimi forami.
Ali je dal brat olje analizirati? Če ja, ali je o rezultatih (predvidevam neustreznih) obveščen Leclerc (predvidevam, da sami uvažajo)?
Ali je dal brat olje analizirati? Če ja, ali je o rezultatih (predvidevam neustreznih) obveščen Leclerc (predvidevam, da sami uvažajo)?
Zadnjih 10 let kupujem olje v Leclercu, za HDI,DCI,TDI, pa še noben ni crknil zaradi tega.Zakaj ga kupujem tam?Ker ga lahko v miru pregledam, katere zahteve so gor,za kateri motor in še glede firme in cene se lahko odločim.
Do zdaj kar sem kupoval v avtotrgovini so mi samo neki vsiljevali in govorili to ni dobr, pa to ni ok...
Do zdaj kar sem kupoval v avtotrgovini so mi samo neki vsiljevali in govorili to ni dobr, pa to ni ok...