Renault Clio Grandtour TCe 90
Re: Renault Clio Grandtour TCe 90
nekak se mi zdi škoda alu za zimo. sem pa dobil za 170 eur komplet.
150 komplet alu? Toliko ne stanejo niti kvalitetna železna platišča. :
Na avtonetu sem jih dobil z dobrimi letnimi gumami vred. Imam jih kot zimske in za na dirkališča.
Squealing tire is a happy tire 
No da javim kakšno je kaj stanje...
avto ima sedaj več kot 4000 km (ja res delam malo kilometrine - se pozna če imaš vse spotoma)
sem imel pa pred kratkim manjšo nezgodo in je bilo treba menjati zadnjo levo luč, plastiko pod lučjo in odbijač (tisto spodaj kjer so senzorji). Tako dolgo me je tisti teden lovilo, da je nekaj moralo biti
drugače pa z avtom zadovoljen in smo že več kot en teden na zimskih continentalkah ts850 (15 col)
avto ima sedaj več kot 4000 km (ja res delam malo kilometrine - se pozna če imaš vse spotoma)
sem imel pa pred kratkim manjšo nezgodo in je bilo treba menjati zadnjo levo luč, plastiko pod lučjo in odbijač (tisto spodaj kjer so senzorji). Tako dolgo me je tisti teden lovilo, da je nekaj moralo biti
drugače pa z avtom zadovoljen in smo že več kot en teden na zimskih continentalkah ts850 (15 col)
na avtu nič posebnega. samo tankam in vozim.
smo pa šli nazaj na letne gume in dokupljene so zavesice. pred zimo še avto ok, med zimo ga nisem pral - in šele v nedeljo ko avto perem vidim kakšno škodo je naredlo zimsko posipavanje ceste. avto na obeh straneh spodaj obkljuvan. en udarec celo takšen da je barvo do kita udarlo.

smo pa šli nazaj na letne gume in dokupljene so zavesice. pred zimo še avto ok, med zimo ga nisem pral - in šele v nedeljo ko avto perem vidim kakšno škodo je naredlo zimsko posipavanje ceste. avto na obeh straneh spodaj obkljuvan. en udarec celo takšen da je barvo do kita udarlo.

kilometri in leta se počasi nabirajo. z avtom nobenih težav. delam sicer malo kilometrov ampak sedaj zadnje 3 mesece se je stanje izboljšalo in bo avto dobival več kilometrov naenkrat.
torej kmalu bo star 2 leti in tudi tako daleč je prišlo da je bilo treba menjati olje in filter. menjal sem tudi kabinski filter in šele doma ko sem račun pospravil da sem kabinski filter menjal že lani.
mu pa malo manjka do 19000
čez par dni sicer bo preseglo
ampak kaj hočem..... hudič je ko ti je vse spotoma pa ne rabiš se okoli voziti 
torej kmalu bo star 2 leti in tudi tako daleč je prišlo da je bilo treba menjati olje in filter. menjal sem tudi kabinski filter in šele doma ko sem račun pospravil da sem kabinski filter menjal že lani.
mu pa malo manjka do 19000
z avtom ser nič posebnega ne dogaja. čiščenje, tankanje, vožnja.
kljuka še ni vgrajena. je pa sedaj res čas da jo vgradim
bo lažje ker imam na banki urejeno kartico da lahko jemljem na obroke.
sem pa dobil pošto od renaulta da moram na vpoklic zaradi zadnjih sedežev, da pri čelnem trku se lahko tisto kar je zadaj v prtljažniku znajde v kabini. tako da bo tole sedaj kmalu urejeno ker me itak sedaj čaka tudi servis za kabinski filter in ker je že tretje leto so na vrsti zavorne tekočine
EDIT: nekaj sem se pozanimal za vgradnjo kamere spredaj in zadaj. na koncu sem pa opazil da se celo da vgraditi 360 kamera da imaš komplet okoli. tukaj moram še pridobiti vse podatke ter ceno pa če bodo lahko vgradili na original zaslon (baje da rabim nek modul za 300 eur)
kljuka še ni vgrajena. je pa sedaj res čas da jo vgradim
sem pa dobil pošto od renaulta da moram na vpoklic zaradi zadnjih sedežev, da pri čelnem trku se lahko tisto kar je zadaj v prtljažniku znajde v kabini. tako da bo tole sedaj kmalu urejeno ker me itak sedaj čaka tudi servis za kabinski filter in ker je že tretje leto so na vrsti zavorne tekočine
EDIT: nekaj sem se pozanimal za vgradnjo kamere spredaj in zadaj. na koncu sem pa opazil da se celo da vgraditi 360 kamera da imaš komplet okoli. tukaj moram še pridobiti vse podatke ter ceno pa če bodo lahko vgradili na original zaslon (baje da rabim nek modul za 300 eur)
Berem tvoj prispevek od marca, olje si meljal po dveh letih? To pa ni dobro, ti kar sparaj na olju. [emoji849]
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Brez skrbi. Olje je bilo menjano ze 3x. Avto ima pa komaj 28.000 prevozenih 
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Edit.... se popravljam. 2x je bilo menjano. Tretjic bo sedaj ko pride na 15.000 in to bo kmalu
Edit.... se popravljam. 2x je bilo menjano. Tretjic bo sedaj ko pride na 15.000 in to bo kmalu
Nisem prav raxumel. Te pa vredu. 

Ni panike. So mi pa sedaj na servisu povedali da imam na bremzah se ene 5-6mm mesa tak da bo treba pocasi se to menjat.
Malo hitro se mi zdi da se na 30k znucajo :O
Malo hitro se mi zdi da se na 30k znucajo :O
5/6 mm ne ga srat z zamenjavo to maš še za par let. Jaz mam 95k km in prve ploščice.

se mi je zdelo da nekaj ne bo štimalo. namreč se ne spoznam na to pa sem raje omenil.
Dark ti kar vprašaj. 

brez skrbi
je bolj ziher vprašat