Clio2 RS amortizerji
Re: Clio2 RS amortizerji
Tako kot si rekel,pač zaenkrat bo klasika
serijski amortizerji + eibach fedre,ki so že gor....sem sicer razmišljal o vzmeteh od 182ke,samo trenutno se nobene ne prodavajo in tudi ne vem,če bi bila potem toliko boljša lega od trenutnih,da se bi splačalo še za to € devat.... 
Live long and prosper \\//
Ce bos ze imel zdej nove amortizerje, je fajn da jih das predelat, se prau skrajsat hod, glede na to da mas nizke fedre, serijski amortizer ne bo delal v celotnem obmocju.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Pol je to stran vržen denar
Bolje da bi dal stare skrajšat in ob enem obnovit, kot pa nove krajšat.
Moji so NOVI (prevoženih 6km), pa je bil tuning glih tolk kot na starih (300€). Razlika je edin ta, da mi jih ni rabu peskat in barvat, pa protiprašno tesnilo na ohišju je ostalo enako. Lahko nalepim sliko kaj vse je bilo menjano
Bolje da bi dal stare skrajšat in ob enem obnovit, kot pa nove krajšat.
Moji so NOVI (prevoženih 6km), pa je bil tuning glih tolk kot na starih (300€). Razlika je edin ta, da mi jih ni rabu peskat in barvat, pa protiprašno tesnilo na ohišju je ostalo enako. Lahko nalepim sliko kaj vse je bilo menjano
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Mam še fedre od 172ke doma
ko se bojo amortizerji menjali,bom verjetno tiste gr dal.Tako da nebo stran vržen denar za nove amortizerje 
PametnoMuRiCi napisal/-a:Mam še fedre od 172ke domako se bojo amortizerji menjali,bom verjetno tiste gr dal.Tako da nebo stran vržen denar za nove amortizerje
Tisto s krajšanjem (novih) amortizerjev pa ne samo, da je stran metanje denarja, ampak je tudi bedarija.
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Hja po mojih izkušnjah je tako. 182 podvozje, čisto super. Dal poceni coiloverje, avto je bil "lepo" na tleh ampak peljal se je kot skret na kolesih. Dal Eibach pro-kit vzmeti (182 cup nisem takrat nikjer našel, Angleži pa so pametovali, da je zelo podobno - ni!) in se je peljal čisto solidno ampak nekako ni bilo to to. Šele nazaj z 182 CUP je bil uporaben za večino pogojev. Seveda to ni popolnoma trackday podvozje kot, če bi dal jurja ali več za coiloverje, ni udoben kot z eibachi ampak je res optimum za večino.
Updejt
Pred časom dobil amortizerje iz K-Tec strani by kyb "prvovgradnja"...http://www.k-tecracing.com/show_product ... 10&appid=2" onclick="window.open(this.href);return false; ....100%+ ceneje kot pri nas za isti amortizer
vzmeti sem pa pustil eibachove 
to majo 60 funtov za oba skupaj? js sm lani menjal pa je eden 182 cup nekih 60€.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
pol so ti pa zasolil ceno v slo :/
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
Ja lani so res bli tut pr nas okol 60eur po komadu, letos pa je cena zrasla na 200e
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold