Spet pa so se pojavili dodatni stroški!!

Ko sem šel na optiko so ugotovili, da imajo volanske spone malo zračnosti..zato sem se odločil, da kupim novi obe volanski sponi, ter oba končnika, da bo spet nekaj časa mir..problem pa se je pojavil, ko sva z mehanikom ugotovila, da volanske spone od konkurence ne pašejo..zato sva morala avto sestavit nazaj, ter pri Renault zastopniku naročit nove volanske spone katere pa so 4 x dražje kot od konkurence..
Zadeva se je uspešno menjala in zdaj se avto spet pelje kot nov!!
Danes sem še naredil homologacijo vzmeti in distančnikov tako, da nebom imel nepotrebnih težav z policijo na cesti!!
Slika od volanske spone od konkurence(Adel,GMT)katere ne pašejo na naše RS..so za 1,5 cm krajše kot originalne!! Končniki pa pašejo..
Original Renault sponi..cena za obe skoraj 150 eur..še kataloška številka če jo bo slučajno kdo kdaj potreboval 7701475837 Prav tako pa sem še zamenjal olje v menjalniku..zdaj sem mu dal Titan Fuchs Sintufluid in menjalnik še lepše predstavlja!!

Ker pa je jesen prinesla ogromno listja in ostale umazanije, sem še počistil vse kanale pod pokrovom motorja, ter zamenjal kabinski filter..stari je bil res v katastrofalnem stanju!!