Renault Clio RS Ph1 2.0 16v l2001 Sunflower Yellow
Re: Renault Clio RS Ph1 2.0 16v l2001 Sunflower Yellow
Kako, da si dal Excellium in ne Evolutiona (novejši in kao sodobnejši)?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Zimske na letnih felgah? Ce ne, potem slika 
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
Excellium pomoje zato, ker ga spij 3x manj k Evolutiona, vsaj F7 motorji, ne vem če je pri F4 kej dost bolš
Teh kontroliranj zavornega olja nisem nikoli razumel. V sistemu je 0.7l olja (to je skupaj s polno posodico), liter olja pa je kolk, neki čez 10€? Menjaš enkrat letno, pa si mirne vesti brez testerjev
Teh kontroliranj zavornega olja nisem nikoli razumel. V sistemu je 0.7l olja (to je skupaj s polno posodico), liter olja pa je kolk, neki čez 10€? Menjaš enkrat letno, pa si mirne vesti brez testerjev
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Excellium je biu notr že pri prejšnjemu servisu in sm jst kar istga dau.V 11kkm mi ga je spilo res minimalno, tko da vrjetno mu kar ustreza:) kako se bi pa evolution obnesu nevem.
Ker sem za kontrolo že zmenjen jo bom nardiu pa še obrate morm mal dvignt ker so mal prenizki 750rpm pa že mal trese avto.Za drugič bom upoštevu tvoj nasvet in bom kar menju sej ni drago:).Ko smo že pri tem daj mi povej katerega naj kupim?
Je pa na letnih felgah tko k prej in te bojo ostale za zimski setup.Do marca mam čas dobit 16 col feltne tko da kar pomagite z nasveti kej kupit
Ker sem za kontrolo že zmenjen jo bom nardiu pa še obrate morm mal dvignt ker so mal prenizki 750rpm pa že mal trese avto.Za drugič bom upoštevu tvoj nasvet in bom kar menju sej ni drago:).Ko smo že pri tem daj mi povej katerega naj kupim?
Je pa na letnih felgah tko k prej in te bojo ostale za zimski setup.Do marca mam čas dobit 16 col feltne tko da kar pomagite z nasveti kej kupit
Akumulator mi bo kmal dušo spustu:), tako da rabim mal informacij kaj notr dat.Kolk Ah naj kupim?
Tega k mam zdej notr sm pregledu pa nism nikjer nič najdu da bi kaj pisal Kolk Ah ma.
Tega k mam zdej notr sm pregledu pa nism nikjer nič najdu da bi kaj pisal Kolk Ah ma.
jst sm dal takrat fulmen not, ker ima velik zagonskega toka, tako da je zmer kresnu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
mogoče veš kok Ah je mel?
nevem točno, vendar se mi zdi da je bil tale
http://www.akumulator.si/izdelek/A1%201 ... treme-53ah" onclick="window.open(this.href);return false;
v končni fazi niti ni važno
več je bolš je
glej samo da ga lahko daš noter 
http://www.akumulator.si/izdelek/A1%201 ... treme-53ah" onclick="window.open(this.href);return false;
v končni fazi niti ni važno
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
jurko hvala za informacije..sem ga danes naroču zdej pa samo počakat da pride in namontirat 
Če me spomin ne vara je serijsko kar švoh, cca 45 amperov? Jaz nisem kompliciral in kupil isto močnega oziroma mislim da celo 50Ah. Je bil pa hec, zjutraj v ponedeljek je le še odklenil, potem pa ni več dal nič od sebe. Sem ga vžgal na kable, se odpeljal v službo, tam vžgal na kable (se ni v 14km niti toliko nafilal da bi ga zaklenil) in potem do prve trgovine.
Serijsko nebi vedu kolk pride.Pri meni je bilo že tako da sem naredu par kratkih fur vmes ga parkrat vgasnu ter vžgau pa drug dan zjutro, ko je bilo bolj mrzlo ni tlo več vžgat.Sicer zdaj ko ni mraza mi je vžigov ampak se mi ni dalo čakat, kdaj me bo baterija na cedilu pustila.
No v torek sem dobiu baterijo ter jo menjal
nova vs stara

stara odstranjena

nova baterija na svojem mestu

Upam da bo čim več časa zdržala
Vmes sem še opazu tole:
voznikova stran
sovoznikova stran
Kaj menite je prebilo ležaj od gume ki pride pod šalco na amortizerju, da tako gor štrli? Mi je pa čudno ker sem menjavu obe gumi ter ležaja avgusta.
No v torek sem dobiu baterijo ter jo menjal
nova vs stara

stara odstranjena

nova baterija na svojem mestu

Upam da bo čim več časa zdržala
Vmes sem še opazu tole:
voznikova stran

sovoznikova stran

Kaj menite je prebilo ležaj od gume ki pride pod šalco na amortizerju, da tako gor štrli? Mi je pa čudno ker sem menjavu obe gumi ter ležaja avgusta.
To je samo matica, ki skrbi, da ti amortizer ne pade iz koša ko dvigneš avto. In ko je avto na tleh, je vedno nekaj prostora vmes, ker je tako pač narejena. Je pa res, da ko se guma z leti posede, je tega lufta vedno več in pri tebi se mi zdi da ga je že kar veliko, je pa čudno če si menjal to ne dolgo nazaj. Pa tudi ne vem zakaj imaš podrsan koš na zgornji strani, od te palce ne bi smel bit.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Pred in po menjavi ni bilo vmes nič prostora ali pa nekaj malega, tako kot je sedaj je preveč.Če bi bila guma stara bi razumel da se posede z leti ma ker je nova mi je vse skup čudno.Ne koš ni podrsan zgleda tako kot da bi bil je samo umazan od te gume kokr sem pregledu.Jutre pokličem mehanika če ma čas da to pogledamo.Poročam takoj ko bo kaj novega.
to je men isto delal
baje so iste gume kot za ostale cliote in pol hit crkne 
ja ja so iste gume kot za ostale cliote..sam če misle na 4 mesce crkovat tle se mi nebo dalo skoz menjavat
Recimo da so ležaji prebiti kok je kej fajn se tko furat lohk tudi fedri počijo?