Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž
Re: Clio 1.4 l1995 by Storž
Ma tole električn šibedah?
Pri moji se da štelat pozicijo, če ga odpreš na gor, maš na levi pa desni strani po 2 manjša torx vijaka (zdej iz glave govorim, ker je ene 2 leti kar sm to štelov) pa se da potem naprej-nazaj naštelat. Če še po štelanju zamaka, je pa mogoče treba razmislit o novi dihtngi.
Če ma ročni šibedah pa ne vem kako ma narejeno, sam predvidevam da se da tut mal naštelat.
Pri moji se da štelat pozicijo, če ga odpreš na gor, maš na levi pa desni strani po 2 manjša torx vijaka (zdej iz glave govorim, ker je ene 2 leti kar sm to štelov) pa se da potem naprej-nazaj naštelat. Če še po štelanju zamaka, je pa mogoče treba razmislit o novi dihtngi.
Če ma ročni šibedah pa ne vem kako ma narejeno, sam predvidevam da se da tut mal naštelat.
Če je ravno, ni zabavno.
u tenx bom pogledov ob prilki.. drgač je električn šibedah.. Poleti ni bilo pa nobenih težav s tesnenjem tko da nevem kaj mu trga..
evo dons sm biv mal pridn in sm se spravu spucat blok motorja pa glavo pa sesaln kolektor.. zdej morm pa do mehankrja da mi da dol ustrajnik pa jermenico odzobatga da spucam še tm... pa glavo rastavt pa spucat... Še neki malga dela
upam da bo letos v avtu 
evo dons sm biv mal pridn in sm se spravu spucat blok motorja pa glavo pa sesaln kolektor.. zdej morm pa do mehankrja da mi da dol ustrajnik pa jermenico odzobatga da spucam še tm... pa glavo rastavt pa spucat... Še neki malga dela
Aja, pa preden karkoli odteguješ, odpri strešno okno za lažji dostop, pa z tršo žico porini al pa kar s kompresorjem pihni v odtočne kanale (2 spredaj levo-desno, 2 zdaj levo-desno). Da se ti niso samo odtočni kanali zabili z kakšno umazanijo pa ti zaradi tega voda ne odteka.
Ko se jo dosti nabere te pa zalije.
Ko se jo dosti nabere te pa zalije.
Če je ravno, ni zabavno.
A to ma odtočne kanale ? ker mi je blo čudn ker je fuga in kam pol voda odteče. sm pač mislu da tm ostane in "izhlapi" čez čas.. Kolkr sm pa gledu nism pa nč vidu teh odtočnih kanalov.. Pom pregledu pa da vidm.. Enkrat tekom tedna 
Seveda ma.Storz napisal/-a:A to ma odtočne kanale ? ker mi je blo čudn ker je fuga in kam pol voda odteče. sm pač mislu da tm ostane in "izhlapi" čez čas.. Kolkr sm pa gledu nism pa nč vidu teh odtočnih kanalov.. Pom pregledu pa da vidm.. Enkrat tekom tedna
Na "vogalih", potem grejo pa cevke po stebričkih pa v blatnike spredaj/zadaj. No vsaj 19ka ma tako, pa mislim da ma Clio zlo podobno.
Če je ravno, ni zabavno.
v "blatnikih" ko so bli dol nism nč vidu da bi blo kej mislm kšne cevke pa to.. bom pogledov kva so francozi naštuderal
tenx za info
tenx za info
Če je bil naknadno vgrajen pri Renaultu (v novega so vgradili, vendar ne v fabrki, verjetno na servisu kjer je bil kupljen) potem nima odtočnih kanalov. Tako je bilo pri nas. Vidiš pa po tem, da nima ojačane strehe okoli šibedaha. Tist je skos zamakal. 
Enigma motorsport
Sicer odtočnih kanalov in tega dons nism uspev pogledat (vseeno hvala za nasvete), sm pa nabavu barvo tko, da smo barval grdobe..
Zdej zgledaajo tkole..
(če rab kdo likalno dsko s parno enoto dam za 10€
)
Tole je temelna barva in zgledajo že mnogo lepš kukr speskane
Sicer je mal potekl ampak bom jutr šmergl pa pobrust.. Pride še končna barva to najbrš jutr..
Gume pa že od četrtka čakajo feltne..
in sicer so 165 60 14
Pa, da navjo sam slike delov avta, pa še ena slika cevga avta s kravjo družbo
Sicer je mau prekurjena slika.. pač slikan s telefonom
Zdej zgledaajo tkole..
(če rab kdo likalno dsko s parno enoto dam za 10€
Tole je temelna barva in zgledajo že mnogo lepš kukr speskane
Gume pa že od četrtka čakajo feltne..
in sicer so 165 60 14
Pa, da navjo sam slike delov avta, pa še ena slika cevga avta s kravjo družbo
Sicer je mau prekurjena slika.. pač slikan s telefonom
Evo gume so na feltnah jutr zmonteram pa poslikam to grdobijo 
Evo kot oblubleno

Sicer ni nevem kva ker smo slikal s telefonom, luč je pa prispevov megan. Neki se vid, sam bo treba še kšno podnev nardit. Pa zelena ni taka zelena ampak je svetlejša..
Z gumami sm pa zaenkrat kr zadovoln morm sprobat kako se obnese v mokrm in snegu

Sicer ni nevem kva ker smo slikal s telefonom, luč je pa prispevov megan. Neki se vid, sam bo treba še kšno podnev nardit. Pa zelena ni taka zelena ampak je svetlejša..
Z gumami sm pa zaenkrat kr zadovoln morm sprobat kako se obnese v mokrm in snegu
Madona so grde
V mms so lepše zgledale
V mms so lepše zgledale
strupeno zgleda 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
:a2_torta
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
evo še ena
slikana z novo igračko
Kle je mal bol realna barva.. In ja vem, avto je rahlo usran sam nimaš kej makedam do bajte pa šihta
Haus, komu mečeš torto v glavo, pa zakaj?
Kle je mal bol realna barva.. In ja vem, avto je rahlo usran sam nimaš kej makedam do bajte pa šihta
Haus, komu mečeš torto v glavo, pa zakaj?
Dons sm biv prjazn do avtočka in sm mu zamenjov olček ker nevem kdaj je biv nazadnje menjan
ma pa 130 200 km trenutno
Glede šibedaha pa ni nobenih odvodnih kanalov in ničesar.. Očistil sem tesnilo na katerem je bilo kar precej svinjarije in dal nazaj skupaj, sedaj pa čakam dž, da vidim če je kaj pomagalo..
Glede šibedaha pa ni nobenih odvodnih kanalov in ničesar.. Očistil sem tesnilo na katerem je bilo kar precej svinjarije in dal nazaj skupaj, sedaj pa čakam dž, da vidim če je kaj pomagalo..