Itak ima školjka zdaj dobro osnovo za naaslednjih nekaj let vožnje in nadaljnjega izboljševanja. Upam, da boš čimprej tudi kje na progi glede na to, da se ti verjetno že konkretno vleče.
'93 Renault 5 Campus TrackCar project
Re: '93 Renault 5 Campus TrackCar project
Tu se strinjam, je škoda da nisi že v štartu razmišljal o več konjih ampak glede na to, da je že 1,6 zdaj malo napiljen ga verjetno ne boš menjal.
Itak ima školjka zdaj dobro osnovo za naaslednjih nekaj let vožnje in nadaljnjega izboljševanja. Upam, da boš čimprej tudi kje na progi glede na to, da se ti verjetno že konkretno vleče.
napisal je da je 1.2 noter...Ce ma vecjo masino pades v hudo konkurenco na slalomih al kako?
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
@symon, revier in kmetek:
Večjega motorja nisem in tud pomoje ne bom tlaču noter, če prou nič druzga zarad same teže. Glede na to da ma tale mlinček kar precej navora sploh v kombinaciji s kratkim menjalnikom je čist ok. glede na to da naj bi imel tam okrog 115KM, lih en tolk pa naj bi mel 2.0 8v če me spomin ne vara? Res da ima 2.0 cca 30 Nm navora več kot moj v serijski izvedbi ampak vseeno. mislim da je še zmer teža samega motorja kar velik faktor, sploh pri razporeditvi teže v vozilu. ta setup k je zdej not je men usaj za 1x čist zadovoljiv. če/ko bo pa premal bomo pa pol o tem razmišljal.
aja pa reiver če bi hotu dajat večji motor v avto ziher neb tazga uzel k je zmahan pa ma prek 300k km za sabo
Večjega motorja nisem in tud pomoje ne bom tlaču noter, če prou nič druzga zarad same teže. Glede na to da ma tale mlinček kar precej navora sploh v kombinaciji s kratkim menjalnikom je čist ok. glede na to da naj bi imel tam okrog 115KM, lih en tolk pa naj bi mel 2.0 8v če me spomin ne vara? Res da ima 2.0 cca 30 Nm navora več kot moj v serijski izvedbi ampak vseeno. mislim da je še zmer teža samega motorja kar velik faktor, sploh pri razporeditvi teže v vozilu. ta setup k je zdej not je men usaj za 1x čist zadovoljiv. če/ko bo pa premal bomo pa pol o tem razmišljal.
aja pa reiver če bi hotu dajat večji motor v avto ziher neb tazga uzel k je zmahan pa ma prek 300k km za sabo

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Motor ni prav nič zmahan, zmahano je vse ostalo - mislim predvsem na rjast pleh, motor je bil redno vzdrževan in jst mislim če je motor redno vzdrževan mora narediti tudi 500kkm, je pa res da vprašanje če še ima tistih 115km pri tej kilometrini.Vendar če imaš že zdaj cca. 115km z 1.6 motorjem potem z tem 2.0 ne boš nič pridobil ker je verjetno malo težji kot 1.6 in se teh 30Nm ne bi prav nič poznalo.jero_13 napisal/-a:@symon, revier in kmetek: