Vsa vprasanja in odgovori o klubu in clanstvu !!!
Dobro jas pa imam vprasanje z temi papirji!!
Kaj moram pisat Motor (tovarniska in komercialna oznaka) ter St. sasije vozila?
Kajti mislim resnicno roka na srce klub gor ali klub dol vsaj jas menim, da to ni ravno stvar za sirso javnosti!!
Kajti jas jih najbolj nebi rad pisal, vsaj tako je moje mlenje o tej zadevi!!
Upam, da bom dobil tehnicni razlog zakaj ( ce ga pac res naj pisem ) bi naj klubu to koristilo!!
Kaj moram pisat Motor (tovarniska in komercialna oznaka) ter St. sasije vozila?
Kajti mislim resnicno roka na srce klub gor ali klub dol vsaj jas menim, da to ni ravno stvar za sirso javnosti!!
Kajti jas jih najbolj nebi rad pisal, vsaj tako je moje mlenje o tej zadevi!!
Upam, da bom dobil tehnicni razlog zakaj ( ce ga pac res naj pisem ) bi naj klubu to koristilo!!
Lp Gogi

- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Gogi, ni nujno potrebno te podatke dajat. Ne vem zakaj so se spomnili tak, tud mojih novih o avtu ni v klubu. Drgac so pa tile podatki zaupne narave in bi se hranile v klubu in nikakor nebi nihce imel vpogleda not
Verjetno je pa bilo misljeno zaradi kakih ugodnosti na servisih, da slucajno nebi prislo do zlorab in da naj bi imel le avto lastnika to ugodnost. Prvo kot prvo pa bo treba to se zrihtati.
Za vse ostale: podatke : st. sasije in podobno ni nujno potrebno
Po zelji
Za vse ostale: podatke : st. sasije in podobno ni nujno potrebno
- killah bee
- killah bee
-
Gasper23
poglej tam pod Srecanja - Kolko se jih je udelezilo prvega uradnega srecanja, ko je prislo preko 30 ludi (clani + neclani + lubice) 
p.s. a se da te stvari po emailu poslat? (vclanitev and stuff)
p.s. a se da te stvari po emailu poslat? (vclanitev and stuff)
- killah bee
Na zadnjem srecanju, ki je bil je bilo 30 vozil + okol 50 ljudi.
Clanov je trenutno 24., vendar se stevilka pocasi veca.
Sponzorji kluba: za enkrat imamo enega in sicer http://www.timi.si 15% na vse storitve, v postopku jih caka se kar nekaj z vse Slovenije, kot so: temnenje stekel, popravilo izpuhov, nabava rezervnih delov in se se bo naslo. Delamo kolikor nam cas dopusca.
Klub trenutno nudi takoj ob vclanitvi klubsko majico Renault F1 Team, ter komplet nalepk www.renault-klub.si , in sicer ena velika ter dve male.
Vse ostale informacije se nahajajo na forumu kot tudi na portalu( tako pristopna izjava kot statut kluba)
Ambicije so velike, upamo, da jih izpeljemo brez vecjih tezav
Vsekakor ste vsi dobrodosli
LP Primoz
Clanov je trenutno 24., vendar se stevilka pocasi veca.
Sponzorji kluba: za enkrat imamo enega in sicer http://www.timi.si 15% na vse storitve, v postopku jih caka se kar nekaj z vse Slovenije, kot so: temnenje stekel, popravilo izpuhov, nabava rezervnih delov in se se bo naslo. Delamo kolikor nam cas dopusca.
Klub trenutno nudi takoj ob vclanitvi klubsko majico Renault F1 Team, ter komplet nalepk www.renault-klub.si , in sicer ena velika ter dve male.
Vse ostale informacije se nahajajo na forumu kot tudi na portalu( tako pristopna izjava kot statut kluba)
Ambicije so velike, upamo, da jih izpeljemo brez vecjih tezav
Vsekakor ste vsi dobrodosli
LP Primoz
Re: Vsa vprasanja in odgovori o klubu in clanstvu !!!
Evo Zuzek, izjavo sem izpolnil, v naslednjih dneh placam ceh za clanstvo... a mi ves povedat kje in kdaj bo naslednji sestanek Kluba?killah bee napisal/-a:Tukaj bo debata tekla o vseh nejasnostih o clanstvu in klubu !!!
LPIztok