Tole najdeno v filtru nafte....

En mal se motiš.... velike felne in malo gume pri meni odpade...Nikoli nisem bil privrženec velikih feln....širokih gum...Stonecat_612 napisal/-a:Kolikor se mi zdi, je samo felne zamenjau. In pomoje je šel iz jeklenk na eno colo večje in sedaj avto zgleda k traktor in je potreben nižanjaLisko, a mam prou?
Malo offtopic, samo da še jaz povem da mene tudi megane 1.6 16V (bencinar) košta 6,5l/100km pa ga isto ne šparam nekaj dosti. Nad 6,5l ali pa max. 7l/100km pa ga ne dobim nikdar.schik napisal/-a:Še zmeraj je varijanta bencinarja na plin. Pa je lahko 1.2 motor ali pa kak bigblock V8. Mene trenutno megane košta 5,5€/100 km pa ga ne šparam kaj dost. Tk nizko ne bi mogel prit z nobenim dizlom. Načeloma je v fazi nakupa dizel tudi dražji od bencinarja, tako da je delno že pokrita investicija. Za Renault to sicer ne drži zarad rizika ki se ti lahko zgodi, kot recimo v tvojem primeru. Samo pol bi ti bilo pa dolgčas...

Ja sej to je to. Tebe košta 6,5 litrov na 100 km to pride pa slabih 10€/100 km. Se pravi razlika cca 4,5 EUR/100 km. To je na 10.000 km 450€ ali na 20.000 km 900€.szobov1 napisal/-a:Malo offtopic, samo da še jaz povem da mene tudi megane 1.6 16V (bencinar) košta 6,5l/100km pa ga isto ne šparam nekaj dosti. Nad 6,5l ali pa max. 7l/100km pa ga ne dobim nikdar.schik napisal/-a:Še zmeraj je varijanta bencinarja na plin. Pa je lahko 1.2 motor ali pa kak bigblock V8. Mene trenutno megane košta 5,5€/100 km pa ga ne šparam kaj dost. Tk nizko ne bi mogel prit z nobenim dizlom. Načeloma je v fazi nakupa dizel tudi dražji od bencinarja, tako da je delno že pokrita investicija. Za Renault to sicer ne drži zarad rizika ki se ti lahko zgodi, kot recimo v tvojem primeru. Samo pol bi ti bilo pa dolgčas...
Kdo kje kaj? Klima se prodaja in pa lucasova visokotlacna pumpa.lukke napisal/-a:Haha a zdaj ga boš prodal?