Twingo rs by Shooter

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Senzor za dež se vklopi na prvi poziciji. Takrat mislim da on enkrat obriše. Pol mu pa s tistim nastavljaš občutljivost.
Jaz bi probal tako. Ko je suha šipa daš na minimalno občutljivost in vklopiš senzor (premakneš iz 0 v 1. pozicijo). On enkrat obriše in potem bi moral mirovat. Če miruje je vredu (enkrat mora obrisat na začetku), če pa intervalno dela pa ni vredu.
Sej ročka je mislim da ista če je senzor ali pa če ni. Edina razlika je v tem, da če ni senzorja določaš z njo interval, če je senzor pa občutljivost.
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

Ocitno bom moral nazaj na servis.Danes sem probaval pa zadeva deluje isto kot da bi bil brez senzorja za dez. Das na pozicijo 1in potem brisalec ker brise stem ko stelas krogec za obcutljivost zadevi v bistvu samo skrajsas ali povecas razliko med intervalom.
Sigurno je bil avto sestavljen v ponedeljek ko je bilo se 1promil v zraku hehe.
Avto je bil kupljen nov to je tisti iz reala ko se je prodajal na netu.
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Enostavno probaš zdaj ko ni dežja in je šipa suha. Vžgeš na prvo stopnjo, če briše z intervalom senzorja ni/je odklopljen, če obriše samo ob vklopu in potem neha, pa senzor deluje normalno.
Če te to moti (mene definitivno bi - če je, naj deluje :) ) pojdi na servis. Avto je verjetno še v garanciji in morajo zrihtat. Pa ne se pustit prepričevat da dela, če sam veš da nekaj ne štima :wink:
Zadnjič spremenil GHost14, dne 01 Dec 2011, 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Pol bo pa treba kr servis obiskat, ni druge.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pa imaš senzor za dež pri ogledalu? Iz zunanje strani se ga lepo vidi, če je.
Ker novejši Twingoti RS ga nimajo več, imeli so ga le stari.

Deluje pa tako, kot so ti razložili;
-vklopiš ga z ročko na 1. pozicijo
-s "koleščkom" nastavljaš občutljivost dežnega senzorja. Tudi če ga daš na največjo občutljivost in če ni dežja, se bodo brisalci vklopili le takrat, ko boš premaknil kolešček, potem pa ne več.
Slika
Uporabniški avatar
Shooter

res je stupo novi jih nimajo vec.....Je pa se isto kot da bi ga imel.Je skatlca gor je kabel prpelan do tja samo senzorja ni not.Banda

Mi je pa zelo zelo zal da nisem sel avto izkat v nemcijo,lahko bi dobil gordinija ali pa navadnega z ni da ni opreme se celo rs-monitor.
Prodajalec mi je prodal buce pa buce pa buce......ko grem na servis jih bo pa dobil po buci.Bo videl senzor za dez pa potovalni racunalnik pa ni da ni od opreme jebeni TPV :mad:
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

:roll: , preverit pred prevzemom, ali preden plačaš.
Preden sem plačal, sem avto pregledal, tako sme jaz naredil.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ko sem ga jaz kupoval, tudi niso vedeli, če so na avtu že v originalu zadnji spojler in nalepke, pa jih ni bilo.
Je treba res vse skupaj jemati malo z rezervo. :)
Slika
Uporabniški avatar
Pocket_Rocket
Kraj: GO-LJ

Odgovor Napisal/-a Pocket_Rocket »

Kdo je pa una blondinka k je danes čez LJ pelala?
Uporabniški avatar
Shooter

Pocket_Rocket napisal/-a:Kdo je pa una blondinka k je danes čez LJ pelala?
Moja punca,eni moramo biti v sluzbi......
Problemi se ker vrstijo......ok pozabmo na senzor za dez,ocitno ga ni vec v paketu,drugi problem ni impulzivnega gumba za voznika pri odpiranju stekel.Ta pa more biti in tega nikakor nebom pozrl.Druga zadeva pred prevzemom avta so mi najbrz na hitro napopal nalepke posledicno je notri nekaj mehurckov in ena se mi je zacela trgat in odstopat,kako so lahko taki salabajzerji.
Stupo si imel kdaj kaksne probleme okoli teh nalepk,ker kokr sem sam seznanjen bi morale zdrzati tudi pranja z wapom ,taksnega na izi ne iz 5cm.

Kdo ve za kaksno dobeo firmo,kam dati avto oblecit v foljo havbo,blatnike,pragove in odbijaca,ima kdo dobre izkusne z tem.Nekaj sem se pogovarjal z podjetjem Fazer iz Zabnice pa imajo veliko guzvo.Kdo kak predlog.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Če si avto pri tpv-ju kupil se ne čudit, da bo še kej se odkrilo :wink:

Glede folij pa kle poglej http://www.labong-dizajn.com/
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Shooter

Stupo napisal/-a:Ko sem ga jaz kupoval, tudi niso vedeli, če so na avtu že v originalu zadnji spojler in nalepke, pa jih ni bilo.
Je treba res vse skupaj jemati malo z rezervo. :)
Ja vem ja z veliko rezervo,teh vozil je samo za vzorec tako da prodajalcu ponavadi nimajo pojma.Mogo bi vidat faco ko sem prisel po zimske gume k vulkanizerju in ko poves da rabis 195 45 16 za twinga so prodajalcu skor oci ven padle in za sveto mi je trdil da to ni mogoce da twingo pa ze nima tako velikuh koles serisko.

Stupo kako se imenuje on talep spojler odzadaj in ali ga je mozno dokupit.Nemislim te "late" na prtlaznih vratih.A drugace je vozilo brez spojlerja zadaj to moras dokupit al kako je to....
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Nos napisal/-a:Glede folij pa kle poglej http://www.labong-dizajn.com/
priporočam :wink: brez pripomb čez njegovo delo. res dobre izkušnje :)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Shooter napisal/-a:Stupo kako se imenuje on talep spojler odzadaj in ali ga je mozno dokupit.Nemislim te "late" na prtlaznih vratih.A drugace je vozilo brez spojlerja zadaj to moras dokupit al kako je to....
Sicer nisem Stupo, ampak ti pa lahko odgovorim na tvoje vprašanje :).
Tisti spojler, ki ga iščeš je RS spojler in je bilo mišljeno, da ga bi imeli čisto vsi Twingo RSi. Zaradi težav in zamud s temi spojlerji, so potem RSi dobili navadne "GT" spojlerje. Ko so končno spojlerji bili na voljo, so se sprva prodajali kot CUP spojlerji (za precej zasoljeno ceno), še vedno pa jih niso serijsko vgrajevali na RSe.

Spojler sedaj lahko za 189€ kupiš pod kataloško: 7711428670 imenuje se pa "Renault Sport" spojler za Twingo 2 :lol:
LINK DO ARTIKLA

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Shooter

Aha ok hvala za odgovor uglavnem banda :D
Danes sem reseval tezave uglavnem renault reze dodatno in tudi serisko opremo da je veselje. Zna se zgodit da na listih pise kaj ima avto od seriske opreme dejansko pa tega nima.Bodite pozorni...
**** recesija je se ze pozna tudi na majhnih stvareh.Nemores se pa bunit ker pise lepo da si pridrozujejo pravice do spremenb.tako sem ostal brez senzorja dezja in brez impulzivnega stikala pri vozniku.
Zaklenjeno