ampak to še vedno komaj verjamem da bi bil sky! sem danes sedel v latitude za 30k € pa ma skoraj oz ne ma isti volan kot megan pa ma taman isto usnje na volanu oz je občutek enak kot pri mojem! vsaj jaz sem tak obcutek dobil, tako da nevem!
ampak to še vedno komaj verjamem da bi bil sky! sem danes sedel v latitude za 30k € pa ma skoraj oz ne ma isti volan kot megan pa ma taman isto usnje na volanu oz je občutek enak kot pri mojem! vsaj jaz sem tak obcutek dobil, tako da nevem!
Pri nobenem mojem renoju, kateri je imel usnjen volan, se še ni lupil ali pokal, se pa "zliže".
Jaz imam Grand Scenica Privilege z bež volanom....
Težave so se začele nekje okoli 25.000km....ko je začel postajat zlizan, kot ka bi imel avto 250.000. Sedaj pa je usnje na zadnji strani volana tudi počilo... Imam obljubljeno zamenjavo v garanciji, ampak bom naredil istočasno kot servis, ki je čez par k. km.
enim ja drugim ne jaz sem zadovoljen zaenkrat nikjer nič ne poka, sedeže vzdržujmem tako da so večinoma mehki kar verjetno pripomore da ne spoka, volan pa tudi vredu nikoli nisem imel problemov. je pa res da je to velikokrat posledica potenja.
alex napisal/-a:Zanimivo, da nimam samo jaz te težave, tako da ni glih dobra reklama, no dokler je v garanciji ni blema, zamenjajo in to je to!!
Nisi edini, šele sedaj sem opazil tole temo, drugače bi že prej napisal, imam Laguno letnik 2008. Volan so mi že enkrat garancijsko menjali, sedaj po novih narejenih 25k kilometrih pa se mi je začel volan luščiti na zgornjem loku...