Predvidevam da je za Renaulte mislil servis Blatnik v Vrbju (bližnja okolica Žalca).djdare napisal/-a:P.S.: drhouse, kje v Žalcu je ta mehanik, lahko tudi na ZS.
V žalcu sem doma šele leto in pol
LP, Primož
Predvidevam da je za Renaulte mislil servis Blatnik v Vrbju (bližnja okolica Žalca).djdare napisal/-a:P.S.: drhouse, kje v Žalcu je ta mehanik, lahko tudi na ZS.
V žalcu sem doma šele leto in pol
s tem ste povedali vsePetrol napisal/-a:Pri vseh ponudnikih se namreč zaradi nihanja količine goriva na dnu kovinskih rezervoarjev nabere nekaj vode, vendar je zaradi varnostnih naprav praktično nemogoče, da bi gorivo vsebovalo toliko vode, kot je to prikazano na fotografijah.
Poleg tega smo ga prosili tudi, da shrani tudi račun preko katerega bi lahko izvedeli kje in kdaj je bilo gorivo kupljeno. Na podlagi omenjenih dokazov bi lahko zadevo preverili in po potrebi tudi rešili v najkrajšem možnem času. Odgovora kljub več prošnjam še vedno ni, zato se od omenjenih fotografij distanciramo in jih do predložitve potrebnih dokazov ne smatramo kot delstva, ki bi se dogajala na Petrolovih bencinskih servisih.
zjutraj ko bo mrzlo ti bo ob vzigu zakadil,v peti prestavi ti bo pri polnem plinu prizgale lucke-nizek tlak goriva,avto v prostem teku trese kot da je fuc kateri nosilec.ce imas preveliko pretocnost je se kokr tolk,problem bo ce se bo zoba zabila,ponavadi ce je katera zanic ti zacne puscat nafto pri sobah...kunte napisal/-a:Tudi sam imam Podoben primer z Scenic 2 1.5dci 105KM letnik 2007.Napaka se največkrat pokaže pri speljevanju. V prvi in drugi motor vleče še normalno , ko pa prestavim v tretja prestavo motor zgubi moč. Problem je tudi , da se moč motorja enkrat zmanjša ne pa vedno. Računalnik pa ne izpiše nobene napake .Izpisalo mi je že napako check injection, vendar se je po ponovnem zagonu motorja napaka izbrisala. Šel sem na servis , kjer je na računalniku napisalo napako sesalnega sistema. Mehanik mi je razložil ,da je za to napako možnih več napak(EGR ventil;senzor pretoka zraka,turbina,vleka fouš zraka). Ker so ti senzorji in ventili precej dragi mi je predlagal ,da se vozim dokler ne bo izpisalo konkretno napako.Ko sem prijatelju ki ima megana 1,5 86KM omenil moje težave mi je dejal ,da so pri njem bile krive šobe za vbrizg goriva. Zanima me kakšni so simptomi kadar brizgalne šobe niso več dobre?