Chip tuning

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
StealthRS

Odgovor Napisal/-a StealthRS »

Haha, glej to k jih majo na mimovrste :D
http://www.mimovrste.com/artikel/344002 ... leggera-18

Pa nikjer ne piše šraufov pa ET :))
Uporabniški avatar
denisk
Kraj: MS-Ljubljana

Odgovor Napisal/-a denisk »

StealthRS napisal/-a:Haha, glej to k jih majo na mimovrste :D
http://www.mimovrste.com/artikel/344002 ... leggera-18

Pa nikjer ne piše šraufov pa ET :))
imaš PM na to temo
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Ma kdo mogoče za prodat 17-tke Ultraleggera, 4x100 ?
Uporabniški avatar
koto
Kraj: Domžale okolica

Odgovor Napisal/-a koto »

Ja mislm, da jih boš najceneje dobil pri Španu na Brezovici. Cena za ko. je okoli 260€ kar je 30€ ceneje kot na mimo vrste.
pentaxon
Kraj: Medvode

Re: Chip tuning

Odgovor Napisal/-a pentaxon »

Da po dolgem času spet malce oživim to temo. Imam Megane Scenic 1.9 dCI 85kW (za belgijski trg) in me pri njemu moti samo neodzivnost pri nižjih vrtljajih (turbo luknja). Avto ima sicer 165k km, vendar je redno vzdrževan in upam, da ga bom lahko po cestah priganjal vsaj še tri-štiri leta.

Na ebay-u sem našel tole: http://www.ebay.com/itm/170823436150?ss ... 1423.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanima me, ali to res deluje in ali tudi taka predelava škoduje sklopki? Kaj pa turbina?

Hvala za odgovor in lp
pentaxon :wink:
Megane Scenic II 1.9 dCi Dynamique Lux (2006)
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a domzikales »

pentaxon napisal/-a:Da po dolgem času spet malce oživim to temo. Imam Megane Scenic 1.9 dCI 85kW (za belgijski trg) in me pri njemu moti samo neodzivnost pri nižjih vrtljajih (turbo luknja). Avto ima sicer 165k km, vendar je redno vzdrževan in upam, da ga bom lahko po cestah priganjal vsaj še tri-štiri leta.

Na ebay-u sem našel tole: http://www.ebay.com/itm/170823436150?ss ... 1423.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanima me, ali to res deluje in ali tudi taka predelava škoduje sklopki? Kaj pa turbina?

Hvala za odgovor in lp
Pozdravljen.

Čimdlje stran od teh zadev. Kontaktiraj Tunerca in ti bo zrihtal tako kot mora biti. Res pa je da boš malenkost več plačal, ampak se splača ;)
Kar te ne uniči, te okrepi!
pentaxon

domzikales napisal/-a:Kontaktiraj Tunerca in ti bo zrihtal tako kot mora biti.
Koga, kako? Sem nov na tem forumu in bi rabil kakšno info več.

Še enkrat hvala in LP
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a domzikales »

pentaxon napisal/-a:
domzikales napisal/-a:Kontaktiraj Tunerca in ti bo zrihtal tako kot mora biti.
Koga, kako? Sem nov na tem forumu in bi rabil kakšno info več.

Še enkrat hvala in LP
http://www.tunerc.si/" onclick="window.open(this.href);return false; . Pokliči ga po telefonu ali pa mu pošlji mail, pa ti bo pomagal. Je pa sponzor kluba, če si slučajno včlanjen.
Kar te ne uniči, te okrepi!
pentaxon

Hvala za link. Ga bom kar poklical, ker je njegova stran precej čudna. Tolk enga flasha, da potem niti linki do storitev ne delajo. Povsem neuporabna stran :oops:

LP pentaxon :wink:
Uporabniški avatar
Dardaj
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a Dardaj »

Pozdravljeni!

Ali ima mogoče kdo izkušnje oz. je slišal :) z chipanjem Grand Espace 2,2 dci. Namreč, 320 nm in 150 KM je mal premal za tako piksno ugotavljam. V VW Passatu je to odlična kombinacija, avto leti, 400 praznih kg več na GEspace pa se vseeno pozna. Da ne omenjam mojega karakterja :)

Mene predvsem zanima, kaj se zgodi z motorjem - ali zariba še prej kot ponavadi, kaj se zgodi z porabo, ipd.
Sicer redno podvzemam vse ukrepe proti zaribanju motorja - menjava olja, redna menjava "ležajev" na ojnici, ipd. Zaenkrat se avto pelje!

LP, M
Kaj imata skupnega Grand Espace Automatic in Rolls Royce Phantom - they are both spacious, luxurious and easy to drive :)
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Jza osebno ga nebi čipal, ker so baje z temi motorji bili neki problemi, če se dobro spomnim se je lahko zgodilo da je pregorel bat in je šel motor papa. Ker če gledaš na avto.netu avte z tem motorjem jih je 90% že novih not.enako kot 3.0 dci.

Če pa ima kdo izkušnje z tem motorjem in čipanjem pa naj kar pove.
lp
Uporabniški avatar
Dardaj
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a Dardaj »

Ja, sicer mi je mehanik (pooblaščeni serviser) povedal, da gre večino teh motorjev zaradi tega, ker gredo ojnični ležaji, katere se ne menja in pa zato, ker se ne menja olja na 15 000 km. Moj zaenkrat še drži :) Upam, da še bo kar nekaj km!
Kaj imata skupnega Grand Espace Automatic in Rolls Royce Phantom - they are both spacious, luxurious and easy to drive :)
Uporabniški avatar
dynamic

Odgovor Napisal/-a dynamic »

Kaj pa čipanje lagune III 2.0dci 110kw. Tu me predvsem zanima vzdržljivost sklopke vztrajnika in pa menjalnika. Naj kdo ki ima izkušnje napiše če se pojavljajo kakšni problemi. Kako je potem z regeneracijami dpf filtra. Pa še to če kdo mogoče ve kakšna je razlika med laguno 110kw in 127kw (sklopka, vztrajnik ....) je to vse isto in je sam bolj navita ....
Uporabniški avatar
russia
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a russia »

Ima kdo izkusnje s chipanjem 2.0 16V turbo (120 kW, bencin) ?? :)
Uporabniški avatar
lagunabreak

Odgovor Napisal/-a lagunabreak »

Zanima me če je morda kdo čipiral 1.9 dti motor. Vem da to ni dirkalnik rad bi samo da malce bolj potegne ko prehitevaš,ker sicer rabiš kar veliko fraj ceste.Kaj mislite ali je to sploh v redu ali ne? Aja govorim o laguni. lp
Odgovori