Povej mi, kako si spucal motorni prostor. Štrajfix, para, ...?
Gapijev Megane II - Carbon inside! :)
-
bluerunner
Dec ta prvo čestitke za nakup. Super avto in lušten motorček. Veliko varnih kilometrov, delal vem da bo, ker je to ena najboljših Renaultovih motornih stvaritev
Drugače pa kapo dol kako ti tole pedenaš. Če boš kdaj prodajal tega Megana mi samo pošlji sporočilo na ZS
Drugače pa kapo dol kako ti tole pedenaš. Če boš kdaj prodajal tega Megana mi samo pošlji sporočilo na ZS
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Hvala vsem za pohvale. Motorni prostor si nisem upal prati z wapom, zato sem prej vse skupaj prešprical z odmaščevalcem in zdrgnil z krpo. Edino po vogalih sem uporabil paro, vendar še to minimalno. Je šlo vse dol bp. Plastike sem potem še namazal z čistilom za plastiko. Kemično čiščenje me je prišlo zastonj, saj so mi ga nardili tam ko peremo kamione spotoma.
Bluerunner, zaenkrat nimam namena prodajat. Pa hvala
Za vse ki vas zanima antenca. Antenca je original od peugeota 607. Kupiš jo na vsakem uradnem peugeot prodajalcu, kataloška številka je 6561 N3 - drog antene.
LP, Gašper
Bluerunner, zaenkrat nimam namena prodajat. Pa hvala
Za vse ki vas zanima antenca. Antenca je original od peugeota 607. Kupiš jo na vsakem uradnem peugeot prodajalcu, kataloška številka je 6561 N3 - drog antene.
LP, Gašper
Hehe delal mi je en ki dela pri komparetu mi je naredil. je pa to gor nova folija od 3m, ki je res kvalitetna in daleč najbolši približek karbonu. je pa rekel da tega ne dela nikoli več, ker se je tok prezajebaval da je vse linije ujel. dal sem pa 100eur za vse. nimam še nekaj poslikanih stvari 
Lp, G
Lp, G
Sem si tut sam nekako tako na Scenic-u naredil. Moram rečt da je ta folija od 3M malo "overrated" sploh na strani €€ ampak se strinjam, je najboljša.
Se strinjam da je težko lepo linije polovit. Ti je pa kr ok ceno dal, pa tudi lepo poštimal. Če bi jst spet delal, bi lahko kej naredu, samo avta pa kose katere bi rablo oblečt, pa ne bi več snemal...
LP Burnout
Se strinjam da je težko lepo linije polovit. Ti je pa kr ok ceno dal, pa tudi lepo poštimal. Če bi jst spet delal, bi lahko kej naredu, samo avta pa kose katere bi rablo oblečt, pa ne bi več snemal...
LP Burnout
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane