@ Kmetek: ja, prav smo domnevali.. Drugače pa je bil barvan ja in očitno slabo polakiran. po zunanjem robu zadnjega blatnika se je začel luščit - najbrž so ga načeli kamenčki in je šlo samo naprej.
@ Shus: Nalepke so posebne oblike ja, ampak se hitro navadiš. Sicer pa je kljub kaotičnosti vmes tudi nekaj reda
@ rok46: sem razmišljal že v smeri temno grafitne ampak še ni nič odločenega
@ nightmare: ni švoh ne
@ UrbanD: thx
@ robi1000: ja če boš rabu vidt povej..
@ Markolino: Za ceno glej odgovor Maniaku. Radio pa ti nabavi da vidmo če je za kej
@ ManIAK: Program je Torque ja in je brezplačen dokler imaš free - okrnjeno verzijo, za celotno pa je potrebno plačati. Trenutno imam dva na probi in sicer omenjenga in Dashcommand (obe celotni verziji). Problem kot praviš je v hitrosti prenosa OBD vmesnika ja in ta ki ga imam jaz ni nič posebnega ker sem naročil zgolj iz firbca, če bo sploh delovalo in sem seveda izbral najcenejšega. za 1 adapter sem odštel 12.5€ s poštnino vred

kljub temu deluje zadovoljivo hitro. Poleg hitrosti OBDja so razlike tudi med programi. Med tem dvema so velika odstopanja v hitrosti (dashcommand zaenkrat dosti manj odziven).
Drugače sem razočaran ker mi kljub vsemu ne prikazuje temp. olja (večina vozil ima ta problem - ne vem zakaj ni tipala za ta podatek - ali pa je in manjka pravi PID).. se bom še malo poglobil v zadevo če mi bo ratalo usposobit. ECU očitno ne sporoča tega podatka sam po sebi. Možno pa je ročno dodajati t.i. PID-e (parameter IDs) oz. kode s katerimi OBD pošilja "requeste" ECUju za specifične podatke.
Drugače sem iz LJ. lahko se zmeniva in si pogledaš.
@ Symon: thx. mobitel pa kar menjaj ja
@ MaTe0: kot je rekel Symon
lp
ne hiti počasi....