evo danes še pridejo 4točkovni pasovi od sabelata, da se bomo lahko fajn pripeli....aja sem pa v dilemi....a pustim vso plastkiko noter v avtu al damo za 1x vse ven
sej vem da ne bo nekaj kil manj...sam tk, že zadnih sedežov nebo, ker bo še vzadi strutbar med kolotekim pa sem tk študiro...na strutbar sem si pa mislu še pasove zvezat, da bi nekak zgledal
Men je tud všeč, edino ogledala bi rajš pustu taka k so, to je tko k da bi pr človeku hotu povdarit ušesa (wtf, kaj sploh delajo tam, če me razumeš ). Drugače pa kar tako naprej.
Blaž napisal/-a:Men je tud všeč, edino ogledala bi rajš pustu taka k so, to je tko k da bi pr človeku hotu povdarit ušesa (wtf, kaj sploh delajo tam, če me razumeš ). Drugače pa kar tako naprej.
za ogledala sem nabavo še en set plastik(taka pokrivala) na slalomu kak raceland pa to bojo zelana...pol za vsak dan bojo pa itaq bela..tud te felge nebom mel za vsak dan, gor bom al vega al maracana...ampak koker sebe poznam bojo prej vega, ker moj je ph2 in so vega original gor..tud za na cesto mam gume toyo proxes t1r
oorosh napisal/-a:Pohvale za projekt, kje si pa dobil rumene žarnice?
to so pa direkt iz srbske tržnice, en kolega je šel dol pa mi jih prnesel, dol prodajajo še stvari od zastave...žarnice je dol še ogromen ampak jst sem rabil samo dve
dvihtelic napisal/-a:no avgusta grem v bosno, pa jih lahko komu prnesem
am v bosni jih ne boš dubu, sem tud drgač iz bosne pa sem dal velik teh tržnic čez tako da brezveze čas zgubljat....samo v srbiji se dajo dobit...žal...