Srebrni RS 172 pH2 je na štajerskem koncubroker napisal/-a:Jaz sem ga takrat kupil baje da od 2.lastnika. Takrat je bil že razbit in popravljen. Pomoje ga je najbolj zgonu in razbil 1.lastnik.
Lepa zbirka
To verjetno ne bo držalojure napisal/-a:ja zdaj je njegov ta srebrni rs pa ga expresno popravilbroker napisal/-a:...
Kaj mogoče kdo ve, je ta srebrn Rs, zdej od Ziigata al to ni isti avto?
Tole bo pa res držaloAleen napisal/-a:Srebrni RS 172 pH2 je na štajerskem koncubroker napisal/-a:Jaz sem ga takrat kupil baje da od 2.lastnika. Takrat je bil že razbit in popravljen. Pomoje ga je najbolj zgonu in razbil 1.lastnik.![]()
...

zarad tega ga pa jst iščem drugje, kr ponavad je vse tiho, ko ga pa kupš pa kr naenkrat vsi pametni ratajobroker napisal/-a:Zanimivo, kako se Rs skoraj nemore izgubiti v tej majhni Sloveniji. Prej ali slej nekdo ve za vsakega kje je, in kaj se z njim dogaja.
Tako na tekočem z RS avtomobili je "samo" uporabnik Aleenbroker napisal/-a:Zanimivo, kako se Rs skoraj nemore izgubiti v tej majhni Sloveniji. Prej ali slej nekdo ve za vsakega kje je, in kaj se z njim dogaja.
A pol si ti lastnik?
Nč čudnega da je tolk na tekočem če je že skor vsakega imel v lastischkorc napisal/-a:Tako na tekočem z RS avtomobili je "samo" uporabnik Aleenbroker napisal/-a:Zanimivo, kako se Rs skoraj nemore izgubiti v tej majhni Sloveniji. Prej ali slej nekdo ve za vsakega kje je, in kaj se z njim dogaja.
A pol si ti lastnik?. Tako sem jaz včasih vedel za večino 16Vjev/Williamsov in R5 GTTurbo, ampak sem potem obupal, ko so jih množično začeli iz tujine vozit
.
Ne žal nisem jaz lastnik tvojega bivšega Clia. Res pa sem ga nameraval kupiti, ampak sem se predolgo obiral in ga je potem moj kolega/mehanik kupil.
LP, Primož