Katastrofa - to je samo pri Renoju možno (verjetno)?!
Naj dodam svoje pojasnilo k prvotni objavi v tej temi; na uradnem servisu (Šivic) so mi povedal, da imam v okvari senzor, ki zaznava, da so šoferska vrata odprta (mi ne sveti niti lučka v vratih - zaradi česar smo tudi prišlo do spoznanja), no na dispelju v konzoli tudi seveda ne zaznava, da imam vrata odprta in to naj bi bil vzrok, da sem takrat ostal "na suhem" oz. ob zaklenjeni makini! 
Poanta je, da vrata ostanejo zaklenjena tut ko se ustaviš na kakem semaforju al pa parkirplacu - vse dokler ne odpreš svojih (voznikovih) vrat al pa stisneš knof za zaklepanje/odklepanje vseh vrat.
Očitno si še mlad in še nisi slišal kako so folku kradli iz prtljažnika razne zadeve medtem ko so stali na rdeči luči. Ko je šofer uspel skapirat kaj se dogaja, se odvezat, splezat iz avtomobila in se pognat za barabo, barabe že ni bilo nikjer več. Al pa je k kaki ženski baraba lepo prisedla in ji nastavila nož med rebra pa sta šla tja kamor je hotla baraba.
Če te je strah, kaj bo s tabo če boš mel karambol - v avtu so senzorji pospeška in če te preveč preruka, se sistem izklopi vrata pa se odklenejo sama. Pa še kaki žmigavci se vklopjo, neč bat.
Edit: vrata so zaklenjena le na zunanjih ročkah, od znotraj se da vsa vrata b.p. odpret.
Očitno si še mlad in še nisi slišal kako so folku kradli iz prtljažnika razne zadeve medtem ko so stali na rdeči luči. Ko je šofer uspel skapirat kaj se dogaja, se odvezat, splezat iz avtomobila in se pognat za barabo, barabe že ni bilo nikjer več. Al pa je k kaki ženski baraba lepo prisedla in ji nastavila nož med rebra pa sta šla tja kamor je hotla baraba.
Če te je strah, kaj bo s tabo če boš mel karambol - v avtu so senzorji pospeška in če te preveč preruka, se sistem izklopi vrata pa se odklenejo sama. Pa še kaki žmigavci se vklopjo, neč bat.
Edit: vrata so zaklenjena le na zunanjih ročkah, od znotraj se da vsa vrata b.p. odpret.
Laguna Coupe GT dci 180