Gran Turismo

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

sam špil je skor 70€ al neki tacga :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Hja jaz sem ga dobil praktično zastonj (PS3+GT5=cena PS3). :) Malo je treba povprašati po trgovinah, če prodajo kombo.
Sam sem kupil v Sony Centru v Cityparku. 8)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Symon napisal/-a:Hja jaz sem ga dobil praktično zastonj (PS3+GT5=cena PS3). :) Malo je treba povprašati po trgovinah, če prodajo kombo.
Sam sem kupil v Sony Centru v Cityparku. 8)
veš kam se splača špile it kupovat? v Gradec. Media Markt. tam je ena trgovina, k imajo rablene špile. ful ugodno in še menjaš jih lahko. ga imaš teden ga na preizkusu, če ti ni všeč ga vrneš in ti vrnejo kupnino. enkrat se bi splačalo zapelat tja. poznam gradec k sem delal tam včasih :) novi špili so fuuul predragi :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

eh, ko bom mel dnar za tole, bom pa špilow igrce :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=qIe9O529MR0
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a:eh, ko bom mel dnar za tole, bom pa špilow igrce :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=qIe9O529MR0
:shock:
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Jest sem jo včeraj dobil in lah rečem da sem od učerej zvečer umes samo šel spat :lol: :lol: me je igrica čisto prevzela :wink: :wink:

Nevem kako da še nisem našel Cliota RSa :cry: novega ni rabljenega pa tut nikol.
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Clio RS se prej ali slej pojavi rabljen. Pa Clio V6 (ph1 in ph2 ampak najbrž ne rabim poudarjati, da se bolj splača ph2). Notri je od Renaultov še Megane coupe prve generacije (ga imam čeprav ga nisem nikoli vozil :) ), Megane 2 generacije 2.0 in 2.0 turbo. Turbota še nisem kupil, je pa premium model. 8)
http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5- ... -car-list/

Zdaj po dobrem tednu sem opazil nekatere minuse.
Če si imel GT4 in ko boš prišel recimo na kak level 10 ali več boš začel dojemat, da v bistvu špil in za brezveze omejen z XP točkami. Za koji falus rabim 300.000 točk, da lahko dirkam v določeni dirki, če sem naredil vse šole z najmanj srebrom in imam dovolj keša, da si kupim dober avto?!?

Te XP točke so dost butast sistem in baje je pri level 23 paradoks, da odkleneš dirko s formulami, edini avto, ki lahko gre v dirko je neka rabljena formula (ne naprimer Ferrariji ali karkoli zdaj jo pa čakaj, da se prodaja!), ki košta milijon ali še več creditsov in jo lahko kupiš samo, če si level 24. WTF??

Overall pa zakon simulacija z ogromno avti. Škoda je samo, da so zapravljali čas za modeliranje nekaterih avtov, ki jih v dirkalni igri res nihče ne rabi (neki nemški vojaški terenci iz 2. svetovne???) namesto še kakšnega bolj zanimivega avta.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

zdej pa dost tega :mad: jutr grem po špil :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Na zavvi.com ga dobiš za 38 funtov plus 1 funt poštnine. Toliko, če boste naročali. Jaz sem ga ruknil kar v prednaročilu in mi veselo žere dobiček, ker se praktično ne morem odtrgat proč. Mimogrede, kdaj, za vraga fašeš poltovornjak? Praktično sem že na koncu professional, pa še kar ne morem zaključit amateur variante.
Uporabniški avatar
Symon

Ne saj pravim, da ima beden sistem nagrajevanja in tega sranja. Razen tega, da je huda simulacija z relativno lepo grafiko je beden špil. Ne rabiš ga kupt. :lol:
Standard, copy/paste avto iz GT4
Slika
Še en copy/paste, na ringu ampak ker mi je lih všeč avto:
Slika
Toliko dima lahko za sabo pusti samo CA18DET: :lol:
Slika
M3 CSL na domačem terenu:
Slika
Premium (high poly) Silvia S15 in C4, ki ga je odneslo iz proge medtem ko je moj (B-spec) šofer oddriftal mimo njega. Priceless! :lol:
Slika
Premuim Sunburst Yellow Miata NA 1.6:
Slika
Še enkrati isti avto pred kavarno v neki lepi alpski deželici:
Slika
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Tudi jaz že nažigavam gt5 od sobote :oops:
Uporabniški avatar
Symon

urosr napisal/-a:Tudi jaz že nažigavam gt5 od sobote :oops:
In šele danes si se odlepil in prišel to napisati sem gor? :lol: Namesto, da bi skupaj sestavljal Locost? :lol:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

nisem ga nabavil :oops: ni se mi dalo po gužvi rint po šihtu :lol:
moram še mal Megana RS-a v nfs razterat :twisted:
Uporabniški avatar
Symon

GT5 ima fajn funkcijo, da podari uporabniku za RD en avto istega letnika. No jaz sem danes dobil Ford RS200 l84 in avto je zakon. 8)
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Symon napisal/-a:GT5 ima fajn funkcijo, da podari uporabniku za RD en avto istega letnika. No jaz sem danes dobil Ford RS200 l84 in avto je zakon. 8)
Sam rally je bil v 4 ki totalen poden. Upam da je tukaj bolje :roll:
Razne DS4, RS200 in niti pod razno niso za makedam ali sneg :lol:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Odgovori