Clio 3 RS 197, l.07
Tole niti pod razno ni tako huda poraba sploh, če je to poraba na en rezervoar. Jaz imam po približno 11.000km povprečno 11,2L/100km - števca ne resetiram.
Verjamem pa, da uživaš in da dogaja. Samo po pameti prosim. Vem kako zgleda to na cesti. Mene na obali že vsi poznajo; razen policajev
; zaenkrat.
Verjamem pa, da uživaš in da dogaja. Samo po pameti prosim. Vem kako zgleda to na cesti. Mene na obali že vsi poznajo; razen policajev
Nekaj običajenga in nič pretresljivega za RS 197 in 200.
Ti kar lepo uživaj, zato pa imaš RSa!! S porabo se bomo pa potem ubadali, ko bomo u penziji.
Jaz sem lani imel preko 19l povprečne porabe na razdalji 11km. Takrat mi je uspelo imeti tudi 8,4l ampak mi tega do sedaj ni uspelo več ponoviti. Je pa res, da tega sedaj po enem letu ne merim več. Evo obe slikci porabe:
http://www.renault-sport.si/forum/defau ... &sort=Date
Pri normalni vožnji sedaj ne gre pod 10l.
Ti kar lepo uživaj, zato pa imaš RSa!! S porabo se bomo pa potem ubadali, ko bomo u penziji.
Jaz sem lani imel preko 19l povprečne porabe na razdalji 11km. Takrat mi je uspelo imeti tudi 8,4l ampak mi tega do sedaj ni uspelo več ponoviti. Je pa res, da tega sedaj po enem letu ne merim več. Evo obe slikci porabe:
http://www.renault-sport.si/forum/defau ... &sort=Date
Pri normalni vožnji sedaj ne gre pod 10l.
Točno tak.V službi pa mi nihče ne verjame.Vsi mislijo da veliko več popije.Celo 13 in več mi pripisujejo.Symon napisal/-a:Pa je res bistvena razlika med 172/182 vs 197/200 kar se tiče porabe.172 in 182 pijejo 8-9 litrov, če ga res teram pride nekaj čez 9 ampak hitro potem upade, če grem spet malo bolj normalno. Ali pa ga "premalo" žgem?
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Zakon je
Drugače pa tole nebo lih držalo. Js sm testno 200 tko na reclandu resetiral in peljal v Ljubljano. Vsekakor se z laguno vedno počasneje vozim (nisem šparal) in je bla poraba 7,5 Res pa je da je to pač cesta po kateri pelješ lahko skoz 100 razen dva rondoja in en semafor (čez litijo sm šou), tko da vrjamem da je po mestu dober liter več pri normalni vožnji.
Za 10l bi pa mogel letet...

Drugače pa tole nebo lih držalo. Js sm testno 200 tko na reclandu resetiral in peljal v Ljubljano. Vsekakor se z laguno vedno počasneje vozim (nisem šparal) in je bla poraba 7,5 Res pa je da je to pač cesta po kateri pelješ lahko skoz 100 razen dva rondoja in en semafor (čez litijo sm šou), tko da vrjamem da je po mestu dober liter več pri normalni vožnji.
Za 10l bi pa mogel letet...
-
dolencek83
- Kraj: mokronog
to porabo imam na okol 4000km,sj sem pričakoval da bo nekje takšna poraba,s polnim tankom naredim okol 400 km
ko sem sel iz portotoža sem dol povnega nalil in šel do razdrtega po avtocesti pol pa po stranski na postojno,logatec,vrhnika,lj in dol čez prot dolenski,ampak sem se lepo pelu in mi je požru četrt tanka,tko da če bi lepo vozil nebi bilo neke velke porabe,ko sem ga kupil je imel na na distanco okol 17000km porabe okol 9 se mi zdi,sem ze pozabu točn 
-
dolencek83
-
dolencek83