R4 GTL l.90 by drhouse - končno spet med Katrcami!
3x130?
Pol nebi šlo gor... 
Ja, cena je huda, sam zgledajo pa še hujše
Nevem, sam javno razmišljam
Ja, cena je huda, sam zgledajo pa še hujše
Nevem, sam javno razmišljam
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Glede Mlinarjevih sem že slišal in komaj čakam, da bom imel možnost jih obiskat...
Hvala za info glede razmaka!
Katrca trenutno stoji in čaka boljše čase... Pomlad
Uspelo mi je videt Alpinine feltne iz zgorjega linka v živo (na Codelli sejmu - slike pridejo) in so nore, nore, nore
Verjetno so itak preširoke, bi se pa dalo na 3 krake, ki ostanejo, lukne zavrtat, da bi jih spravil gor....
Katrca trenutno stoji in čaka boljše čase... Pomlad
Uspelo mi je videt Alpinine feltne iz zgorjega linka v živo (na Codelli sejmu - slike pridejo) in so nore, nore, nore
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sem jih mel na prejšnji katrci, sam v črno - sivi kombinacijiboncl napisal/-a:MEn osebno najlepše feltne za katrco![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4134507&show=1

KAj pa kakšni custom made distančniki, mislim iz 3x 98 na 3x130?drhouse napisal/-a:Uspelo mi je videt Alpinine feltne iz zgorjega linka v živo (na Codelli sejmu - slike pridejo) in so nore, nore, noreVerjetno so itak preširoke, bi se pa dalo na 3 krake, ki ostanejo, lukne zavrtat, da bi jih spravil gor....

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Katra ima eno zanimivo stvar in sicer, da ima šraufe navzven - se pravi, da feltno pritrdiš z maticami, ne pa z vijaki...
Nevem, kako bi potem skombiniral distančnik razen, da bi šraufe porezal.
Spet me potem muči prostor pod blatnikom, ker še na original feltni guma 175 širine že praktično drsa.
Bom razmišljal čez zimo in testiral spomladi
Nevem, kako bi potem skombiniral distančnik razen, da bi šraufe porezal.
Spet me potem muči prostor pod blatnikom, ker še na original feltni guma 175 širine že praktično drsa.
Bom razmišljal čez zimo in testiral spomladi
Ej, verjameš al ne, sem že pri prvi razmišljal, če bi šle Smartove gorwily napisal/-a:če ne pa išči kake razbite smarte pa kupuj samo zadne, pa boš pol mel lepe felge gor, so res jeklene ampak malce roba pa še na 3vijake. pa baje gre gor![]()
original ma smart spredaj ožje kot pa zadne, zto pa sem mislil samo zadne da iščeš.
Mogoče pa nebi blo slabo... Bom fotošopal čez vikend
Aja, pa še 15" so 
Sem v temi od Orange videl 175 gor in mi ne gredo iz glave, je pa res, da že s 165 zgleda hudo - preverjeno iz lastnih izkušenj...
Če bi šla pa Gilette gor z ugodnim ET-jem pa ni vrag, da nebi spravil 195 gor
Če bi šla pa Gilette gor z ugodnim ET-jem pa ni vrag, da nebi spravil 195 gor
problem je v tem da če misliš dat gor feltne z velikim robom, je problem da bo ta rob prišel preveč vn in ne bo kul. 175 gume dobro zgledajo, to je pa tudi vse, vožnja s tem je praktično nemogoča, drgnilo je skos in povsod
no če avto nebi mel spuščen, pol ni panike
bi pa zgledalo, kot da imaš terenca
drugače lahko daš gor katerekoli feltne si želiš, lahko ima tudi 5 šraufov
fora je v tem, da daš potem lukne pošvasat in ti navtrajo nove, seveda samo 3, feltno daš štrihat in maš to kar si želiš
brezveze iskat feltne od smarta, ker so drage, pa še niso litke
jaz bom ostal pri alpinkah oz dolničarkah, odvisno s kero katrco se bom peljal
drugače lahko daš gor katerekoli feltne si želiš, lahko ima tudi 5 šraufov
jaz bom ostal pri alpinkah oz dolničarkah, odvisno s kero katrco se bom peljal