Oglas je bil na avto.netu in tudi na forumu.. ..seveda s telefonsko številkoJO-PO napisal/-a:Verjem, da če bi meu tvojo tel bi ga zihr pršu iskat.mloncar napisal/-a:Ta motor je bil naprodaj že nekaj mesecev, sicer za malo več denarja.. ..ker sem rabil prostor v garaži, pa še Jerotu vem, da bo prav prišel, sem mu ga prodal po zelo ugodni ceni.
Imam pa doma še en 1.4 energy motor in enega 1.4 v delih.. ..tudi zelo ugodno![]()
Tud prcednik kluba jo nima
1995 Renault Clio 1.2 RL -----> PROJECT Track car
evo dans dobil še en sedež
Cena je bila več kot ugodna

Drugač pa mi cliota ne data sploh več miru, ko enga pustim pri miru mi pa drug začne nagajat. Pri dailiyu mi je spustila pečka, tko da je blo treba potegnt armaturko dol, tko da sva dans z ooroshem se s tem dans ukvarjala. Če bo vse po sreč bo ju3 pečka zamenjana in pa armaturna nazaj gor.
Trenutno pa zadevšna zgleda takole:

Drugač pa mi cliota ne data sploh več miru, ko enga pustim pri miru mi pa drug začne nagajat. Pri dailiyu mi je spustila pečka, tko da je blo treba potegnt armaturko dol, tko da sva dans z ooroshem se s tem dans ukvarjala. Če bo vse po sreč bo ju3 pečka zamenjana in pa armaturna nazaj gor.
Trenutno pa zadevšna zgleda takole:

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
evo dans smo mal odromal po italiji in glej ga zlomka nabavu sm par bedarij za Betty 
Karbonska prestavna ročica (zdej upam da me polet ne bo več pekl v roko med šaltanjem
) In ja je pravi karbon 

Pini za havbo:

Rdeč trak kot insert za v sprednji in pa zadnji odbijač:

En obesek za ključe

in pa seveda napopko za na zadno šipo

Karbonska prestavna ročica (zdej upam da me polet ne bo več pekl v roko med šaltanjem

Pini za havbo:

Rdeč trak kot insert za v sprednji in pa zadnji odbijač:

En obesek za ključe

in pa seveda napopko za na zadno šipo

daj čimprej montiraj ročko pa mej kje avto na soncu da javiš kako pa kaj se zadeva segreva
ker tudi iscem menjavo za mojo,ker me ze mineva v toplih dneh devat nekaj cez njo pa da lhako menjavam
ker tudi iscem menjavo za mojo,ker me ze mineva v toplih dneh devat nekaj cez njo pa da lhako menjavam
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Nočem bit party pooper jzt mam richbrookovo titanium ročko pa se segreje k pras**a k je avto na soncu tale je pa glih tko pr t temnih oz takih barv ki vpijajo svetlobo se zna pa še kej bolj segret..
Sicer ti je pa lahko vseeno če je avto za slalom in ne za daily..
PS: Je za renoja oz lift up rikverc??
Sicer ti je pa lahko vseeno če je avto za slalom in ne za daily..
PS: Je za renoja oz lift up rikverc??
Ja te titan oz. aluminij zadeve se segrejejo ko sam vrag na soncu. Tale karbonska je pa pač kompozit in vročina nima nekega groznega vpliva nanjo (smo mogl prevert
). Segreje se glih tolk da lahko rečeš da je topla, kar je pa v primerjavi z bivšo bunko, katera je bila iz aluminija, odlično
Drugač pa ja ma lift sceno za vzvratno prestavo, drugač je itak nebi nabavu