Jaz sem na cliotu mel samo te šobe spredaj pa je bil mir
xenon luči za clio II
Patrik napisal/-a:me zanima kdo bo naknadno vgradnjo xenona homologiral. namontiraš xenon luči + xenon kit, na odbijač šobe za pranje žarometov pa vozi miško.
zakaj rabiš šobe za pranje. pri navadnih lučeh pa ne
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Patrik napisal/-a:zato ker xenon ne topi leda in snega tak kot navadne, ker ne oddaja skoraj nič svetlobe. no ja mogoče še so drugi vzroki. . ti povem da če imaš xenon luč sploh ni kaj extra topla,ko sem se iz mb v lj pripeljal.
razumem. kot sem že napisal ima kolega na cliu initiale originalne xenon luči pa nima šob za pranje
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
na avtonetu je tud en clio 2 initiale brez šob in ima xenon_BosTeK_ napisal/-a:to mi je malo čudno. ker jaz na meganu imam šobe pa vse orginal
ne vem. jst če bom dal luči gor šob ne bom dajal gor, ker so mi grdi tisti luleki črni spredaj