xenon luči za clio II

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

nebodo ti šle navadne žarnice v te luči.

Jaz sem na cliotu mel samo te šobe spredaj pa je bil mir ;)
Uporabniški avatar
Draganche
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a Draganche »

ja ma problem je ker je men učeraj zahteval homologacijo za luči :/ Mi ne pomagajo šobe če ni homologacije pol...
Uporabniški avatar
_BosTeK_

rečeš da je original ;) sicer pa sej tud so original
Uporabniški avatar
Draganche
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a Draganche »

torej so res original... lhk so pol usaj naštimali kot je treba :) men je pa biu pamtn policaj učeri da to nemore bit original, ker da ma on 2 taka doma in da nima niti en takih luči... bom pol lih to naredil, šobe za pranje... pa k bo dnarja bomo uštimali kt je treba :)
Uporabniški avatar
_BosTeK_

šobe te pridejo 30€ tak da čimprej gor. Policaju pa reči da je to dodatna oprema :)
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

kolega ima na cliu 2 oprema initiale že original xenon luči.
pa nima nič za pranje šob gor :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

me zanima kdo bo naknadno vgradnjo xenona homologiral. namontiraš xenon luči + xenon kit, na odbijač šobe za pranje žarometov pa vozi miško.
Slika
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Patrik napisal/-a:me zanima kdo bo naknadno vgradnjo xenona homologiral. namontiraš xenon luči + xenon kit, na odbijač šobe za pranje žarometov pa vozi miško.

zakaj rabiš šobe za pranje. pri navadnih lučeh pa ne :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

zato ker xenon ne topi leda in snega tak kot navadne, ker ne oddaja skoraj nič svetlobe. no ja mogoče še so drugi vzroki. . ti povem da če imaš xenon luč sploh ni kaj extra topla,ko sem se iz mb v lj pripeljal.
Slika
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Patrik napisal/-a:zato ker xenon ne topi leda in snega tak kot navadne, ker ne oddaja skoraj nič svetlobe. no ja mogoče še so drugi vzroki. . ti povem da če imaš xenon luč sploh ni kaj extra topla,ko sem se iz mb v lj pripeljal.

razumem. kot sem že napisal ima kolega na cliu initiale originalne xenon luči pa nima šob za pranje :?
Uporabniški avatar
_BosTeK_

to mi je malo čudno. ker jaz na meganu imam šobe pa vse orginal :)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

_BosTeK_ napisal/-a:to mi je malo čudno. ker jaz na meganu imam šobe pa vse orginal :)
na avtonetu je tud en clio 2 initiale brez šob in ima xenon :?
ne vem. jst če bom dal luči gor šob ne bom dajal gor, ker so mi grdi tisti luleki črni spredaj :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Imam občutek, da so samo luči z lečo, dejansko pa niso xenon - k če ima ročno regulacijo višine luči, pol zih nima xenona.

Sicer pa tko kot je Patrik reku: lampe + xenon kit + šobe, pa bo skor 100% mir. Imaš pa loh (ne)srečo in te pošlje na tehničnega.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

IcEm4n napisal/-a: Sicer pa tko kot je Patrik reku: lampe + xenon kit + šobe, pa bo skor 100% mir. Imaš pa loh (ne)srečo in te pošlje na tehničnega.
to mislim jaz naredit xenon kit pa v barvni toploti 4300K im pomoje nimajo kej za težitun gumb za regulacijo snopa bom pa skriu heh :D
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ja mater spet ste vsi bistroumi, pa kaj mislite da ste samo vi pametni? pol se pa jočete ko mate multe za plačat, pa seveda noben ni nič kriv, samo policaj je spet prekoračo pooblastila
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori