Jutri prideš pred supernovo v KR? Mislim, da bo tokrat št. avtov v množiniVentilaR napisal/-a:hehe ja ja ja =) sj morm en dan mal pridt pogledat tegale dizlca tvojga haha, pa da vidm te feltnefedre sm pa naroču pa jih šekr nism dobu... polom
Clio II dCi Billabong
Danes sem šel na preventivni pregled na R servis (brezplačen za vozila stara nad 5 let - pohvalno). Prejšnji teden je bilo ravno obratno in sem peljal trojko. Priporočam.
Že nekaj časa se mi je zdelo, da nekaj na čase ob spuščenem gasu pri hitrosti nad 100 "trese" spredaj (sumil sem končnik) in moja sumničenja so se izkazala za resnična.
Za zamenjat je levi volanski končnik ter žarnica za osvetlitev zadnje tablice. To je to, traktor laufa bp, servis naročen.
In še obrazec iz pregleda...vse zeleno, razen podvozja (na račun končnika).

Mesec dni nazaj je bila napolnjena tudi klima.
Že nekaj časa se mi je zdelo, da nekaj na čase ob spuščenem gasu pri hitrosti nad 100 "trese" spredaj (sumil sem končnik) in moja sumničenja so se izkazala za resnična.
Za zamenjat je levi volanski končnik ter žarnica za osvetlitev zadnje tablice. To je to, traktor laufa bp, servis naročen.
In še obrazec iz pregleda...vse zeleno, razen podvozja (na račun končnika).

Mesec dni nazaj je bila napolnjena tudi klima.
Zadnjič spremenil JaaN, dne 30 Sep 2010, 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
za te preglede ne, ampak če ti je delo pooblaščenega servisa poznano in veš kako tam delo poteka, potem bi vedel, da je urnik (dnevni) planiran skoraj do "minute" natačno (vnaprej).adriano napisal/-a:a da je tok gužve za te pregledese bom js kr naroču
Tudi baba ne more kar uleteti h ginekologu ko se ji zazdi
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique