Twingo 2009 by Jernej
In padla se je ena odlocitev oz nakup avta ki si ga že dolgo želim in to je renault r5 gt turbo ph2 se pravi če gdo slučajno prodaja oz. ve za koga ki prodaja oz. če je pametno in se splača taki avto vozit z tujine.
Aja pa Twingec po stok ostau heh.
Lp jernej
Aja pa Twingec po stok ostau heh.
Lp jernej
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
Oprema Expression
zka pa?? sej je schkorc neki omenjal da prodajal svojo neki v tem času marec...._BosTeK_ napisal/-a:sem te vido v nedeljo![]()
aja 5-ko boš pa težko našel
pa evo ena se glih prodaja na avtonetu
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3485357&show=1
ja toto na avto netu sem vido samo hmm iščem mogoče malo bol pristno tota je prevec predelana pa cena je malo previsoka za moj žep iščem tako ko je fsaj kolko tolko dobra osnova za obnovo sem gledko v italiji se prodajajjo tam za okoli 2000-3000 eur.
heh v čem je bolši toti od megana hm... nebi zaj o tem dolga zgodma že to dovol povem 2003 1.9 dci sami problemi heh.
upam da bom cim prej kaj dobil.
heh v čem je bolši toti od megana hm... nebi zaj o tem dolga zgodma že to dovol povem 2003 1.9 dci sami problemi heh.
upam da bom cim prej kaj dobil.
modri rs megan tu na papeški ne...sem te vido v nedeljo Smile
aja 5-ko boš pa težko našel
Renault Clio 2011
Oprema Expression
Oprema Expression
Če odštejem probleme, jaz res ne vidim prednosti na kateremkoli področju twinga v primerjavi z meganom.Jernej87 napisal/-a: heh v čem je bolši toti od megana hm... nebi zaj o tem dolga zgodma že to dovol povem 2003 1.9 dci sami problemi heh.
Verjetno ne bi tako pisal, če ne bi naletel na zjahan oz. kvarljiv primerek, kajne?
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
no bom tak reko nimam popolnoma nič glede meganov super udobni avti pač jaz nisem mel sreče sem nalatet na slab avto zato pa sma se z mojo bolšo polovico odločla za majhen kompakten varčen avto in poceni za vzdrževanje kar pri megani nebi mogo glih rečt .Če odštejem probleme, jaz res ne vidim prednosti na kateremkoli področju twinga v primerjavi z meganom.
Verjetno ne bi tako pisal, če ne bi naletel na zjahan oz. kvarljiv primerek, kajne?
tak zaj pa če malo twingeca pohvalim avto je super ta motor je čist dovol za ta avto okreten je zelo kar je vlka predno ko se voziš po mesti udoben je zelo glede na svoj razred edino mali minus je izolacija je bol tak se motor kar sliši v kabino ampak ni neke sile.
Renault Clio 2011
Oprema Expression
Oprema Expression