če sem te prav razumel, še moreš met neko napako na elektriki, ker ponavadi takrat gori ta lučka. tega pa se ne da resetrirat, razen z testerjem tam pa bi se tudi moglo videt zakaj sveti.IcEm4n napisal/-a:a mogoče kdo ve, kako bi se "ročno" zresetiralo to lučko za grelne svečke? Tester je baje pokazal, da je zresetiran, vendar lučka še vedno sveti?
Gre pa za Cliota II 1.5 dCi l.04
Grelne svečke! Kdo iz Tolmina?
Mini Me
Clio billabong 1.5dci, RSR predelava 100hp
Laguna 1.9dci 120km
Clio billabong 1.5dci, RSR predelava 100hp
Laguna 1.9dci 120km
daj no, če imaš možnost bi te res prosil za to! pa če mi lahko poveš še za oznako te svečke da si četrto lahko naročim sam...v primeru da bi omenjene 3 uzeu pri tebi.žan napisal/-a:nebi vedel lahko pa ti preverim.bobo.89 napisal/-a:kaj to so iste svecke za laguno, cliota,... in dam lahko notr v laguno tud od cliota svecke? se ne razlikujejo po moci al pa cem drugm?:)žan napisal/-a:jaz mam še tri nove svečke doma če jih rabiš.
Re: Grelne svečke! Kdo iz Tolmina?
ja te svečke so na Renault servisu res drage, pa še ker baje se ne prodajajo tako kot po maslu oz jih uporabniki ne menjujejo.
Včeraj sem bil v Celju na servisu in šel gledat za ceno je reko 99€ in še po vrhu bi moral čakat na nji in po nekem naključju jim dat še 50€ are.
mislim kaj se ne gremo vse v sloveniji?
lp
Včeraj sem bil v Celju na servisu in šel gledat za ceno je reko 99€ in še po vrhu bi moral čakat na nji in po nekem naključju jim dat še 50€ are.
mislim kaj se ne gremo vse v sloveniji?
lp
Jaz še mam tri komade doma, če rabiš!
a mi lahk sporočiš ceno na pvt ?