Primož Five napisal/-a:koliko je bila najvišja hitrost (približno)
Hm.. kaj pa vem.. tam nekje okrog 100km/h.. ma ne gre nikamor tja v hrib.. prva, druga.. tretja samo na enem ali dveh delih. je pa zoprn spust navzdol, kjer je DRSELO za ZNORET..
Sem te tudi jaz videl včeraj, in lah rečem da je clio res kot nov.
Če poznaš tisto cesto, gre po klancu navzdol malce pred ciljem tudi krepko čez 100km/h.
@šinki: thnx za sliko. Se mi pa ob tej sliki ponovno (kot že nekajkrat prej) pojavlja vprašanje kaj storiti z gumami... tole v dimenziji 185/55 15 ni vse skup nič... kot en balon... avto se pa svaljka ke po gumi kot po vročem čigumiju... nekak bo treba tole rešit za take izlete (čemur je bil sicer tudi avto namenjen ob nakupu).. Guna je v boku absolutno premehka in nima niti nobenega zaščitnega roba (posledice tega pa so žal tudi že vidne na sprednjem platišču; nič hujšega, a vendar). Kako ste ostali lastniki reševali ta problem.. razen s 16'' kolesi
@nightmare: ti ga pripeljem, pa ga lahko spoliraš sam sporoč
Am...Ostali so(smo) kupli gume dimenzij 195-50-15 z zaščitnim robom pa je. Al pa ja,še bolša reštitev,16 col pa ne bo nobenga spodvijanja gume.
Kar se pa poliranja tiče pa ne hvala,mam s svojim dost dela.
Ja 195/5015 sem tudi sam razmišljal v to smer... Ampak imam rahle pomisleke; da me ne bo pa kakšen brihten "tamoder" dal na homologacijo in pobral prometno... da bi šel pa to dimenzijo dodatno vpisovat (čeprav je po kotalnem obsegu praktično identična 185/55 15) se mi zdi pa bedasto, posebej ker je v homologaciji vpisana tudi dimezija 195/45 16.
Ja samo če hoče obržat vetrnice, je zdejšnja dimenzija brez nakdnadnje homologacije edina opcija Torej, 16" Speedline-ke pa bo, za vsakdanjo rabo pa obržiš te in je Pa še mal bolj športne gume daš lahko gor, ker jih ne boš redno uporabljal. Evo koza cela, volk sit in denarnica prazna, a ni to lepo?