Veliki servis CLIO 2 ph.2
Vceraj sem pripeljal Clio II ph1 iz velikega servisa. Odkartal 317 EUR.MaTe0 napisal/-a:ampak vseeno je cena spremenljiva se mi zdi 330eur. Morem malo skupaj potegnit vse dele v trgovini pa da vidimo kolko me pride samo material. Pa smo pol tam tam z delom.
Hvala za enkrat da nebo nabijanja...
Od tega 158 EUR delo, ostalo materijal. Pa ne nabijat o ceni, pac ga ne dam fusarju v roke, pac pa spodobnemu mehaniku.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Ja no, pol pa so itaq spremenljive cene! Pa se vrjetn so ti dal kaj garancije na to kar so ti naredil. tud fusar ti nebo delal vec zastonj!robertp napisal/-a:Vceraj sem pripeljal Clio II ph1 iz velikega servisa. Odkartal 317 EUR.MaTe0 napisal/-a:ampak vseeno je cena spremenljiva se mi zdi 330eur. Morem malo skupaj potegnit vse dele v trgovini pa da vidimo kolko me pride samo material. Pa smo pol tam tam z delom.
Od tega 158 EUR delo, ostalo materijal. Pa ne nabijat o ceni, pac ga ne dam fusarju v roke, pac pa spodobnemu mehaniku.
Najmanj te itaq da pride ce bi si znal vse to sam menjat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Ce bi znal.. pa ne znam. Eno leto garancije na vgrajen material. Na storitev se pa hitro vidiMaTe0 napisal/-a:Ja no, pol pa so itaq spremenljive cene! Pa se vrjetn so ti dal kaj garancije na to kar so ti naredil. tud fusar ti nebo delal vec zastonj!robertp napisal/-a:Vceraj sem pripeljal Clio II ph1 iz velikega servisa. Odkartal 317 EUR.MaTe0 napisal/-a:ampak vseeno je cena spremenljiva se mi zdi 330eur. Morem malo skupaj potegnit vse dele v trgovini pa da vidimo kolko me pride samo material. Pa smo pol tam tam z delom.
Najmanj te itaq da pride ce bi si znal vse to sam menjat.
Moram reci, da tece kot urca...
robertp napisal/-a:Vceraj sem pripeljal Clio II ph1 iz velikega servisa. Odkartal 317 EUR.MaTe0 napisal/-a:ampak vseeno je cena spremenljiva se mi zdi 330eur. Morem malo skupaj potegnit vse dele v trgovini pa da vidimo kolko me pride samo material. Pa smo pol tam tam z delom.
kaj tocno ti je pa menjal da je material biv tolk pocen?
Pogonski jermen, mikrojermena, napenjalci, vodna crpalka, olje, filtri, hladilna tekocina...prijam napisal/-a:robertp napisal/-a:Vceraj sem pripeljal Clio II ph1 iz velikega servisa. Odkartal 317 EUR.MaTe0 napisal/-a:ampak vseeno je cena spremenljiva se mi zdi 330eur. Morem malo skupaj potegnit vse dele v trgovini pa da vidimo kolko me pride samo material. Pa smo pol tam tam z delom.
kaj tocno ti je pa menjal da je material biv tolk pocen?
morda kdo ve kaksni lezaji se morajo menjat poleg jermen
Sem delal servis in so ti lezaji drazji kot sama jermena. Gre pa za 4 lezaje, ker mam napisano....
-lezaj 2x
-lezaj
-lezaj
za enega oz. dva sem skoraj 100% da gre za sponarje saj mi je nekaj razlagal da prideta 2 lezaja tam ko je jermen napet. Ni mi pa jasno kam gresta se ostala 2.
LP
Sem delal servis in so ti lezaji drazji kot sama jermena. Gre pa za 4 lezaje, ker mam napisano....
-lezaj 2x
-lezaj
-lezaj
za enega oz. dva sem skoraj 100% da gre za sponarje saj mi je nekaj razlagal da prideta 2 lezaja tam ko je jermen napet. Ni mi pa jasno kam gresta se ostala 2.
LP