Megane Coupe 1.6 l.96 - moj meganic

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
alenka_rm
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a alenka_rm »

Tadej napisal/-a:Fantje temu se pa rece promocija avtomobila

Alenka dobrodosla med nami, lep avto mas, samo meni zadek ne potegne, nekaj manjka :)
se bom pa jaz odzadaj nalepla pa bo boljse :lol: hec;) sej bo prislo gor nekaj,ce bo mi ratalo naret:D
Uporabniški avatar
alenka_rm

Waxxx napisal/-a:Pojavi se zenska na forumu, pa je ze eno samo flirtanje gor! :lol:

Da se vrnemo k avtu... Meni je lepse ce je tablica kjer je v originalu... Ponavljam, meni! :wink:

Bo pa treba zdej en stajerski meet zalaufat. Ker dosedanja organizacija je porazna! :P

p.s.: Predlagam bele stranske zmigavce! ;)

p.p.s.: Za postanje slik nudim tudi instrukcije na domu! :lol:
en stajerski meeting bipa kr bil. a da mas instrukcije kr na dom,to bi jst rabla:) bele zmigavce hmm morem premislit:)
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Aja, glede na to, da je 1.6e in letnik 1996, si mela kej problemov z motorjem? Ti motorji tega letnika slovijo po svoji hudomusnosti. :?
Slika
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

ooo, punca je predstavla avto :twisted: .... - hud megan, res lep :D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

alenka_rm napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:Spustit ja :) Drugace pa lep. Nisem ga se srecal v mb kdaj :) Pa vidim da mas par slikic pred mojim faksom slikanih :)
hehe,jaz mam bolj relacijo selnica-mb-hoce:D tak da na koroskem mostu me ziher lahko srecas:D :wink:
Aja pol si iz selnice ? :) No jaz sem pa malo naprej lovrenc :P

Kar se pa tice meeta v mb se je pa treba zmenit, itaq ze dolgo ni blo kakega cajceka ali kavice v europarku :) Bojcija pa na faxu tud nic ne srecam vec da bi se zmenla :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
alenka_rm

86-4PJ napisal/-a:
alenka_rm napisal/-a:
Tadej napisal/-a:Fantje temu se pa rece promocija avtomobila

Alenka dobrodosla med nami, lep avto mas, samo meni zadek ne potegne, nekaj manjka :)
se bom pa jaz odzadaj nalepla pa bo boljse :lol: hec;) sej bo prislo gor nekaj,ce bo mi ratalo naret:D
mislim da druzga nov nc tok pasal kukr ce se ti zadi nalimas ( ampk na sliki seveda :lol: )

drgac pa ja tut moj glas gre za bele zmigaucke :wink:
ja jst mam zdaj not crne zmigavce (no lucka je oranzna) pac palim na crno:D ja ce se odzadaj nalepim,pol pa nevem kdo bo megana pelal :lol:
Uporabniški avatar
alenka_rm

Waxxx napisal/-a:Aja, glede na to, da je 1.6e in letnik 1996, si mela kej problemov z motorjem? Ti motorji tega letnika slovijo po svoji hudomusnosti. :?
emm ja ko si glih pri tem,mam se zdaj malo neke probleme, se meni zdi da ni vse ok, ta pametni mi tak pravijo da nic ni:D
drugace pa je se kar priden:) ni blo neke panike.
Uporabniški avatar
alenka_rm

MaTe0 napisal/-a:
alenka_rm napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:Spustit ja :) Drugace pa lep. Nisem ga se srecal v mb kdaj :) Pa vidim da mas par slikic pred mojim faksom slikanih :)
hehe,jaz mam bolj relacijo selnica-mb-hoce:D tak da na koroskem mostu me ziher lahko srecas:D :wink:

Kar se pa tice meeta v mb se je pa treba zmenit, itaq ze dolgo ni blo kakega cajceka ali kavice v europarku :) Bojcija pa na faxu tud nic ne srecam vec da bi se zmenla :)
ne ne,drugace sem iz mb, sam v selnici stanujem,ko nisem rada zraven starih2 :lol: z lovrenca si?hmm poznam tam enega:) ja jaz bi bla za kak drink, bi prav pasalo;)
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Dva dni pa 4 strani, sej ne recem avto je lep punca tudi samo poste nabijat to pa ni res, 4 strani pa ka si ja nor.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

alenka_rm napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:
alenka_rm napisal/-a: hehe,jaz mam bolj relacijo selnica-mb-hoce:D tak da na koroskem mostu me ziher lahko srecas:D :wink:

ne ne,drugace sem iz mb, sam v selnici stanujem,ko nisem rada zraven starih2 :lol: z lovrenca si?hmm poznam tam enega:) ja jaz bi bla za kak drink, bi prav pasalo;)
Hehe vemo kak je to ja :) A samo enga ? :) heh
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Bomo malo zaklenli, pa pocistli nesmisle, pa par tipov se lahko malo zbudi in neha nabijat v prazno.
Aja, pa sline si obriste.

Tema pociscena. Saj ni nobenega problema, ce se zezate. Ampak, da se pa ponavljate kot papige, je pa malo dolgocasno prebirat temo in potem stvar niti ni zanimiva.

Drugace pa avtic zgleda kar lep in seveda, dobrodosla med nami. Ce bodo pa fantje prevec agresivni, jih pa kar sama zgrabi. Bojo takoj zaceli cvilit, kot kaksni nebogljeni mucki.
Uporabniški avatar
alenka_rm

Pancho napisal/-a:Bomo malo zaklenli, pa pocistli nesmisle, pa par tipov se lahko malo zbudi in neha nabijat v prazno.

Tema pociscena. Saj ni nobenega problema, ce se zezate. Ampak, da se pa ponavljate kot papige, je pa malo dolgocasno prebirat temo in potem stvar niti ni zanimiva.

Drugace pa avtic zgleda kar lep in seveda, dobrodosla med nami. Ce bodo pa fantje prevec agresivni, jih pa kar sama zgrabi. Bojo takoj zaceli cvilit, kot kaksni nebogljeni mucki.
ok,pardon
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

alenka_rm napisal/-a:
Pancho napisal/-a:Bomo malo zaklenli, pa pocistli nesmisle, pa par tipov se lahko malo zbudi in neha nabijat v prazno.

ok,pardon
To ni letelo nate, ampak na podivjane tigre :wink: tako, da se ne rabis pardonirat.
Uporabniški avatar
alenka_rm

aha te pa tak vrei,pac mislila sem da sem jaz povod za to;)
Uporabniški avatar
_BosTeK_

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

lep megancek, vsak ma svoj okus pravim ;) mogoce malenkost vecje felne pa malo v pod pa bo ;)

bo treba malo bol gledat kje se kak megan vozi zdaj :D
Odgovori