se bom pa jaz odzadaj nalepla pa bo boljseTadej napisal/-a:Fantje temu se pa rece promocija avtomobila
Alenka dobrodosla med nami, lep avto mas, samo meni zadek ne potegne, nekaj manjka
Megane Coupe 1.6 l.96 - moj meganic
en stajerski meeting bipa kr bil. a da mas instrukcije kr na dom,to bi jst rabla:) bele zmigavce hmm morem premislit:)Waxxx napisal/-a:Pojavi se zenska na forumu, pa je ze eno samo flirtanje gor!![]()
Da se vrnemo k avtu... Meni je lepse ce je tablica kjer je v originalu... Ponavljam, meni!
Bo pa treba zdej en stajerski meet zalaufat. Ker dosedanja organizacija je porazna!
p.s.: Predlagam bele stranske zmigavce!![]()
p.p.s.: Za postanje slik nudim tudi instrukcije na domu!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Aja pol si iz selnice ?alenka_rm napisal/-a:hehe,jaz mam bolj relacijo selnica-mb-hoce:D tak da na koroskem mostu me ziher lahko srecas:DMaTe0 napisal/-a:Spustit jaDrugace pa lep. Nisem ga se srecal v mb kdaj
Pa vidim da mas par slikic pred mojim faksom slikanih
Kar se pa tice meeta v mb se je pa treba zmenit, itaq ze dolgo ni blo kakega cajceka ali kavice v europarku
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
ja jst mam zdaj not crne zmigavce (no lucka je oranzna) pac palim na crno:D ja ce se odzadaj nalepim,pol pa nevem kdo bo megana pelal86-4PJ napisal/-a:mislim da druzga nov nc tok pasal kukr ce se ti zadi nalimas ( ampk na sliki sevedaalenka_rm napisal/-a:se bom pa jaz odzadaj nalepla pa bo boljseTadej napisal/-a:Fantje temu se pa rece promocija avtomobila
Alenka dobrodosla med nami, lep avto mas, samo meni zadek ne potegne, nekaj manjkahec;) sej bo prislo gor nekaj,ce bo mi ratalo naret:D
)
drgac pa ja tut moj glas gre za bele zmigaucke
emm ja ko si glih pri tem,mam se zdaj malo neke probleme, se meni zdi da ni vse ok, ta pametni mi tak pravijo da nic ni:DWaxxx napisal/-a:Aja, glede na to, da je 1.6e in letnik 1996, si mela kej problemov z motorjem? Ti motorji tega letnika slovijo po svoji hudomusnosti.
drugace pa je se kar priden:) ni blo neke panike.
ne ne,drugace sem iz mb, sam v selnici stanujem,ko nisem rada zraven starih2MaTe0 napisal/-a:Aja pol si iz selnice ?alenka_rm napisal/-a:hehe,jaz mam bolj relacijo selnica-mb-hoce:D tak da na koroskem mostu me ziher lahko srecas:DMaTe0 napisal/-a:Spustit jaDrugace pa lep. Nisem ga se srecal v mb kdaj
Pa vidim da mas par slikic pred mojim faksom slikanih
No jaz sem pa malo naprej lovrenc
Kar se pa tice meeta v mb se je pa treba zmenit, itaq ze dolgo ni blo kakega cajceka ali kavice v europarkuBojcija pa na faxu tud nic ne srecam vec da bi se zmenla
Hehe vemo kak je to jaalenka_rm napisal/-a:ne ne,drugace sem iz mb, sam v selnici stanujem,ko nisem rada zraven starih2MaTe0 napisal/-a:Aja pol si iz selnice ?alenka_rm napisal/-a: hehe,jaz mam bolj relacijo selnica-mb-hoce:D tak da na koroskem mostu me ziher lahko srecas:DNo jaz sem pa malo naprej lovrenc
Kar se pa tice meeta v mb se je pa treba zmenit, itaq ze dolgo ni blo kakega cajceka ali kavice v europarkuBojcija pa na faxu tud nic ne srecam vec da bi se zmenla
z lovrenca si?hmm poznam tam enega:) ja jaz bi bla za kak drink, bi prav pasalo;)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Bomo malo zaklenli, pa pocistli nesmisle, pa par tipov se lahko malo zbudi in neha nabijat v prazno.
Aja, pa sline si obriste.
Tema pociscena. Saj ni nobenega problema, ce se zezate. Ampak, da se pa ponavljate kot papige, je pa malo dolgocasno prebirat temo in potem stvar niti ni zanimiva.
Drugace pa avtic zgleda kar lep in seveda, dobrodosla med nami. Ce bodo pa fantje prevec agresivni, jih pa kar sama zgrabi. Bojo takoj zaceli cvilit, kot kaksni nebogljeni mucki.
Tema pociscena. Saj ni nobenega problema, ce se zezate. Ampak, da se pa ponavljate kot papige, je pa malo dolgocasno prebirat temo in potem stvar niti ni zanimiva.
Drugace pa avtic zgleda kar lep in seveda, dobrodosla med nami. Ce bodo pa fantje prevec agresivni, jih pa kar sama zgrabi. Bojo takoj zaceli cvilit, kot kaksni nebogljeni mucki.
ok,pardonPancho napisal/-a:Bomo malo zaklenli, pa pocistli nesmisle, pa par tipov se lahko malo zbudi in neha nabijat v prazno.
To ni letelo nate, ampak na podivjane tigrealenka_rm napisal/-a:ok,pardonPancho napisal/-a:Bomo malo zaklenli, pa pocistli nesmisle, pa par tipov se lahko malo zbudi in neha nabijat v prazno.